Darček pre trojročné dievčatko

zuzkagg
6. júl 2022

Ahojte, poraďte prosim darcek pre 3rocne dievčatko. Nemám vobec predstavu čo teraz letí medzi takýmito deťmi. Dakujem 🙂

danielaaa212
6. júl 2022

@zuzkagg cca za kolko peniazkov?

zuzkagg
autor
6. júl 2022

@danielaaa212 je to pre blízku rodinu, takze je to jedno. Zas ale nie za 200€.

danielaaa212
6. júl 2022

@zuzkagg my mame trojrocnu o mesiac a nas mega potesil teraz domcek pre babiky, ale miluje teraz velmi Annu a Elzu,cize mozno ak do 50 eur nejaka paradna svietiaca, hrajuca babika Elzy 🙂,nas velmi tesia ceruzky. Odporucam uzasne ceruzy,ktore potesili aj 9 rocnu . Su to magic colour. Dvojfarebnu tuhu maju a su uzasne. Mozno vyskladat spolu s niecim inym. Poznam dievcatko,ktore fici na pet shopoch a ma 3 roky. Aj to by mohlo byt fajn. Uplne uzasna vec ,ak by ste skladali darcek z viacerych veci su svetielka na postel. Nasa ich miluje 😁. Bublifuk taky ten pistolovy a k tomu aspon litrovu napln ...to je tiez u nas veeelka zabava. To ale v pripade,ze je 3 rocna kocka zijuca v dome 😁. Lebo vie to robit bordel,cize idealne na dvor.

vani190493
6. júl 2022

Kuchynka

danielaaa212
6. júl 2022

@danielaaa212 Samozrejme kolobezka... tu sme vcera podedili..ale mala som ju ako typ na dar na narodky . Aaa samozrejme kadejake vecicky... deti asi pojdu do skolky,cize mamku potesi. Leginky, vak do skolky, pyzamka, ponozky 😁. Ale to su uz take praktickejsie veci... ktore by mna ale potesili...ak by bolo gratulantov vela a bolo by treba viac typov.

vani190493
6. júl 2022

@danielaaa212 ešte som sa nestretla, aby narodeninový darček obsahoval výbavu do škôlky.
Kolobežka super typ. 😉

danielaaa212
6. júl 2022

@vani190493 my mavame augustovu oslavu a zvykne nas byt viac. Vsetci sa nas pytaju co maju doniest. Co chceme pre malu. Ak nechcem plny dom hraciek a mozno veci,ktore ozaj nepotrebujeme..vzdy sa s priatelmi a rodinou dohodneme. A teraz sa tiez pytaju..vela veci uz mame. Ale urcite kamoske poviem,ze pokojne moze kupit do tasticky leginky, tricka. Ja osobne by som sa velmi potesila. Svagrinka mi ma kupit pyzamka . Ja osobne teda som povdacna za veci,ktore naozaj vyuzijeme..potrebujeme.. ktore trebars niesu len konzumom..len,aby bolo. Cize u nas naozaj komunikujeme..pytame sa,co by sme potrebovali,aby to nelezalo v skrini..pripadne niekde v kute. Ale samozrejme, kazdy to moze mat inak.

scacchi
6. júl 2022

@vani190493 podla mna je to fajn ak bude viac gratulantov preco nie....

zuzkagg
autor
7. júl 2022

@danielaaa212 dakujem za tipy