Ahojte baby, chcela by som si nechať poradiť - nemáte nejaké skúsenosti - chcela by som manželovi kúpiť grilovaciu sadu /kliešte, obracačka atď.../nemáte nejaké skúsenosti s nejakou?
@jarabicka
my máme túto
http://www.berghoff.sk/grilovacia-suprava-6-die...
majú v ponuke aj iné..kvalita je výborná,vhodná aj do umývačky
@jarabicka len taká otázočka zo zvedavosti...
Som z tých čo si myslia, že darčeky majú tešiť....mňa ako ženu by teda viac rozhnevalo, sklamalo, keby som ako darček dostala nový hrniec, či sadu naberačiek....aj keď rada varím 🙂
Myslíš, že u mužov je to inak? resp. sú aj ženy, čo sa úprimne tešia z novej panvice či varechy ako darčeka?
Skutočne ma to zaujíma. ďakujem
tescoma je fajn 🙂
@katarinamarkova ...čo sa týka môjho manžela, tak už po pár krát spomenul len tak nezáväzne, že by chcel nejaké náradie na grilovanie, tak určite ho to potešííí, to som si 100 percentne istáá😉....
@jarabicka dúfam, úprimne, že mu to spraví radosť.
Ja súdim podľa seba a svojho okolia.
Aj môj manžel minule skonštatoval, že potrebuje nové ponožky, ale ako darček nehrozí 🙂 aj ja napr. už dlho omieľam, že potrebujem valček na cesto, vždy ma to napadne až keď ho idem vytiahnuť 🙂 a nie je....ale dostať ho ako darček? fakt neprosííííím.
to podla mna mozes kupit hocikde, ked chces nejake kvalitnejsie tak chod do nejakej tescomy alebo tak a kup mu tam ale podla mna je to zbytocne. Najdes to aj v kazdych takych lacnejsich domacich potrebach a myslim, ze vydrz maju zhruba rovnaku 🙂