aky darček ste kupovali svojim mužskym polovičkam pod stromček,poradte,som v koncoch,viem po čom tuži,ale momentalne si to nemožeme dovolit:( čo ste kupili vy??
krásny značkový domáci úbor.. 🙂
ja som kúpila tiež niečo čo využije-športové nohavice a neodolala som tričku s nápisom najlepší ocinko 🙂
vonavku..... 😀 😀 😀 a dala som spravit take vacsie foto 😀 😀 😀
dostane novy kompakt fotak, lebo ma staru sunku a siaha mi na moju zrkadlovku, co teda eeee 😅 No a potom taku baranicu na usi, ale stylovu, vraj je mu stale zima na hlavu 🙂 A este rozmyslam mu doplnit sadu spodneho pradla, toho nikdy neni dost 😅
hodinky
klasicky trenky a kopu nadstavcov na ziletku 🙄 a vybral si futbalove kopacky. 😅
ja som tiez objednala tricka pre mm aj pre maleho s nadpismi najlepsi tatik a najlepsi chlapcek na svete, tak budu mat rovnake, sa tesim, lebo pred chvilou mi prisla sms, ze zajtra dojde balicek a to bude prekvapko a este sa chystam fotku mu dat ... a tiez si nedavame nejak drahe dary, skor je to o tom, ze malickost a veeeela, vela lasky, sa budeme tulkat 😉
vonavku - tu si sice vybral sam a chcel nejake krajsie pyzamo, a kedze po vianociach ma hned narodeniny tak to som sa trosku utrhla z retaze a dostane poukazku na someliersky kurz 😉
no ja som vsadila na staru klasiku.. kupujem knizku (cita rad) a oblecenie... no a ked idem po meste ma vzdy nieco napadne...minuly rok som sa sama pofotila (neboi to akty ale ani foto co by som si dala do albumu nechkazdy kuka 😉 ) a dala so mu ich..k ostatnym darcekom (potesili ho asi najviac) 😀
asi naj darcek co ho doteraz potesil boli dve letenky (pre neho a pre mna 😉 ) do Pariza.....no ale to fungoval sky europe tak to bolo lacneeeeeee.....
tak moj manzel bude mat tieto Vianoce trosku stedrejsie 😀 😀 😀 😀 .Dostane potahy do auta s tym mi pilil usi uz od leta 😨 😨 😨 😨 😨 ,16GB USB kluc,kvalitny zupan,adidas teplaky,tricko,mikinu a bundu,ferrari parfem a neviem co v tej skriny mam este nahadzane 😕 😕 😕 😕 😕 ,ale tak my nemame deticky zatial tak sa vyblaznim aspon na manzelovi 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀
ja som vsadila na to, čo má veľmi rád. a to je FC Barcelona. na vstupenku a letenku sa mi ešte nepodarilo našetriť (dostane niekedy nabudúce), ale dostane ich klubovú mikinu. snáď mi to do vianoc príde.
No ja som mojmu planovala kupit sadu domaceho naradia 😀 , on je v tomto uplne lavy a ziadnu zakladnu vybavu nema, ale prestahovali sme sa a treba nejaky zaklad 😀 Ale neviem, ci to stihnem, takze to isti krasna obrazkova encyklopedia, ma rad take encyklopedie o Zemi, horách, zvieratách, kde su krasne vypravne fotky....a mozno bude aj nejake cd alebo dvd s oblubenymi vecami....to si uz kazdy pozna toho svojho....ked tu pisete o tych fotkach, ja som mojmu na nase prve spolocne Vianoce dala spravit klucenku s nasou spolocnou fotkou...a teraz robia vselijake veci, aj hrnceky, podlozky pod mys, s fotkami...mozno nejaku taku, kde ste cela rodinka pokope....a od jeho rodiny sme raz dostali taku sadu hrncekov, na jednom je napisane Ty, na druhom Ja a zapadaju do seba, to je tiez mile....
máme skoro polročného chlapčeka, tak som mu dala spravit tričko a aj malemu s napismi, šálku s fotkou, parfém už je na ceste a moj drahý manžel si kúpil elektronickú gitaru s full výbavou ale nakolko má aj narodky tak mu to prejde. 😉 a ešte klúčenku štvorlístok pre šťastie, a ešte taký pomocník pre chlapa do vrecka, je tam meter, šroubováky , lampa a neviem čo ešte, no ako toto píšem tak sa mi zdá že má toho nejako vela 😀
ja darujem poukazku "Skola smyku 😀 a dufam po vianociach spravu ze cakame babatko 😀
a ty preco chces nieco kupovat? 😕 😅 ...u nas nosi darceky jezisko 😀 😀 😝
tricko Ferrari a poker
PC mysku v tvare sportoveho auticka, kedze je autickar a v robote vela robi na PC
moj drahy dostane colafit lieky na klby http://www.mojalekaren.sk/colafit-60-kociek-duo... kedze je polroka po operacii a zatial nejake extra zlepsenie nenastalo,uz dopredu dostal equilibrium bionic naramok http://www.snkrsking.com/produkty/detail/equili... je to super vec a verim v zlepsenie jeho zdravotneho stavu.no a este dostane nejaky svetrik asi,to som este nevyhutala,ale od miska dostane obraz.kupila som maliarske platna a tam ja napisem pre ocka a vianocny stromcek tam nakreslim a rok napisem a odtlacim tam rucky a nozicky maleho a necham maleho nech sa trosku s farbami vyhra.takze bude mat ocino aj od synceka darcek.ten sa mu podla mna bude najviac ratat 😉
najhorsie je,ze vies po com tuzi...a bud si ista,ze to vie aj on,ze to vies 😀 ...a vianoce su stvorene na to,aby mal dovod mysliet si,ze snad si to svoje vysnivane najde pod stromcekom 😀 ...a ak nahodou to tam nenajde,tak moze mat hocijaky iny darcek,ale tesit sa tomu uprimne nebude......u nas jezisko vzdy prinesie kazdemu to svoje vysnivane 😵.....ale snivat treba realne samozrejme 😉 ,aby potom jezisko nemusel robit cely rok nadcasy v robote 😀
mangel dostane knižku, kráásny pletený mäkký šál,a le štýlový 😀 😎 dostal od mamy bundu, tak som doladila, nech je feši 😵 a ešte toto
http://www.alza.sk/powerball-250hz-modry-blue-d... 🙂 túžil po tom už dávnejšie, sme na to nejako zabudli a teraz som si spomenula 😀
a teda najviac dárečkov dostane naša od nedele už ročná dcérka, takže my dvaja tak po skromnejšie 😅 ale o ro viac nápaditejšie a z láááááááááááásky 😵 😵 😵
Jeho oblubeny parfum, hodvabnu kravatu a manzetove gombiky, lopatu na sneh s 10 rocnou zarukou (ta predchadzajuca sa mu zlomila a nadaval ako blazon) a karton sampanskeho 😀 (to sa prizivim aj ja)
náš ocinko dostane nový mobil /dufam, že som vybrala dobre/ a VPH Hugo Boss
manzel si sam vybral model auticka,ktory sa sklada...a este odo mna prekvapenie a to airsoftova zbran-kedze s kamaratmi chodi hravat,ale doteraz si vzdy poziciaval,lebo vlastnu nemal..je to sice trosku drahsia hracka,ale mal teraz aj narodky a to som ho odbila len kozenym opaskom...uz vyse mesiaca ten darcek tajim,tak dufam,ze sa mi este ten tyzden podari utajit....a mozno mu kupim aj bager na dialkove ovladanie-tie on miluje 😵
no, my uz spravu ze cakame babatko mame - cize tento tyzden dostal fotocku babatka uz s bijucim srdieckom 🙂
okrem toho jeho vysnivanu porsche desing penazenku, parfum, manzetove gombicky a rozmyslam ze este termopradlo na lyzovanie by som mu kupila... len potrebujem aby mi trochu prestalo byt zle a mohla som vybehnut do obchodu 😠
Ja som nasmu ocinovi kupila jeho vysnivany mini vrtulnik na dialkove ovladanie, parfem od Avonu, sprchovy gel a elegantny tmavofialovy sveter s vystrihom do V (uz sa neviem dockat, ked si ho oblecie). 😝 😝 😝
ja som manželovi kupila astronomický teleskop, lebo pred nedávnom povedal, že ked budeme mať deti, tak ho kupi, aby sa spolu pozorovali mesiac . teleskop som objednala, že načo čakať na deti, že mu to určite spraví radosť aj teraz. . . teleskop kupený a ja som tehotná 🙂
SONY Digitalny fotoramik (kvoli malickemu) + Parfem Marc Jacobs...Haha som zvedava, co dostanem ja, lebo na moje meniny a narodeniny sa akosi "zabudlo".....
myslim ze cokolvek spravi radost, hlavne ked to bude darovane z lasky
U nas ale stala klasika pre manzela mam schovanu dobru knihu, kozmetiku, mikinu a trekove topanky
ja som na tom podobne a darceky budu tento rok jednoduche.Ja kupujem manzelovi novy zupan