Darček pre kolegyňu, ktorá nastupuje na materskú

veki23
14. nov 2013

Mamičky, poraďte tip na darček pre kolegyňku kamošku, ktorá nastupuje na materskú. Malo by to byť niečo osobné pre ňu, nie pre bábätko, tomu budeme kupovať až keď sa narodí 🙂 Ďakujem.

katrinka8
14. nov 2013

@veki23 - ja som maniak na knizky, preto ma potesila knizka Zazrak menom dieta: http://www.martinus.sk/?uItem=58739 Nie je to knizka o dietati, resp. o vychove a pod. Nadherne fotografie a super popisane suvislosti vo vyvoji dietata od pocatia po cca 2 roky, ale takym skutocne netradicnym a zaujimavym sposobom, ziadne encyklopedicke informacie mesiac po mesiaci, ktore sa daju z internetu bezne najst. Je kvalitna, co sa tyka obsahu aj formy spracovania 🙂
Alebo nejaku kvalitnu kozmetiku, ak vies, aku pouziva, caj pre dojciace maminy, krem na ruky (pri babatku si ruky teda umyva clovek takmer v kuse)... alebo darcekovu poukazku do nejakeho obchodu, kde rada nakupuje...

veki23
autor
14. nov 2013

@katrinka8 Ďakujem za tip . Knižky o výchove dostala teraz pred mesiacom k narodeninám. 😒

mirkita
14. nov 2013

tak potom nejaka poukazka na skraslovanie = nech si moze zajst na pedikuru, ku kadernicke pred porodom alebo po nom, na masaz po porode...nieco toho typu, tehulka na to ma este cas to vyuzit a mamicka ak si najde na to cas tak to zas veeelmi potrebuje 😉 alebo jej dajte fotku kolegov z prace v ramceku nech ma pekne spomienky..

masinka
14. nov 2013

ja som dostala od kolegov hrazdicku - ono to sice bolo pre babo, ale aj mne to pomohlo, ked som deti nemusela vlacit na rukach a mohla som ich na chvilu pod nu odlozit 😀 takyto dar 2v1 moze byt napr. aj vibrujuce lehatko, nejaky nosic/satka na babo, dennik babatka alebo fotoalbum..... Ak chcete vyslovene nieco len pre nu, tak jej dajte nejaku knihu co sa netyka deti, CD s oblubenou hudbou, alebo poukaz na masaz (najlepsie niekam, kde jej pocas masaze povaruju babo), alebo nejaky masazny kremik a navod /knihu pre manzela ze ako na to 😀 pri tehotenstve a noseni deti na rukach dotava chrbat zabrat 😀

sissy27
14. nov 2013

@veki23 šperk - náušnice, retiazka s príveskom... bude to len pre ňu a ostane jej trvalá pamiatka 🙂

svano
15. nov 2013

@veki23 pekná šperkovnica, el.manikúra, pedikúra, hodvábny ručne maľovaný šál a pod. Ako jej dobrá kamarátka určite prídete na to,čo by ju potešilo.

cicamica1980
15. nov 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

mna by potesilo napr. ergonositko - ak mate rozpocet 100 eur, odporucam kibi
alebo satku, na ellevil /baby si tito satky velmi chvalia/ maju akurat zlavy - http://www.ellevill.com/en/categories/woven

velmi dobra kniha je - nezna naruc rodicu - to treba nastudovast pred narodenim babatka - tam sa pise, ako polohovat, nosit dieta. ze preco ho nedavat do sedu a podobne. v tomto robia mnohe maminy chybu, a potom sa cuduju, ze motoricky vyvokj stagnuje. alebo ze dieta nestvrinozkuje... perfektna kniha je - rodicovstvij je veda - tam je vysvetlene, preco diete nenechat plakat, o spanku a pod - o vela temach, na ktore v dnesnej dobe su uz nove nazory a odporucania, ale stare skoly odporucaju po starom a samozrejme zle....

veki23
autor
15. nov 2013

@sissy27 @svano @cicamica1980
Ďakujem za tipy. Napíšem, ako to dopadlo 😉

lenka.prof
20. nov 2013

ked chces nieco osobne, tak nieco co bude pouzivat pripadne aj denne
je tu niekde na fotoblogoch kategoria "darček", skus mrknut tam či Ta nieco neoslovi ... 🙂

darusenka123
15. mar 2016

ahojte zienky a dava sa nieco aj ked sa odchadza na matersku? myslim, ci by mala nieco davat mamicka buducaci uz kolac alebo niec podobne 🙂

zuzgro
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzgro
Autor odpoveď zmazal
Zobraz