Mamičky, poraďte tip na darček pre kolegyňku kamošku, ktorá nastupuje na materskú. Malo by to byť niečo osobné pre ňu, nie pre bábätko, tomu budeme kupovať až keď sa narodí 🙂 Ďakujem.
tak potom nejaka poukazka na skraslovanie = nech si moze zajst na pedikuru, ku kadernicke pred porodom alebo po nom, na masaz po porode...nieco toho typu, tehulka na to ma este cas to vyuzit a mamicka ak si najde na to cas tak to zas veeelmi potrebuje 😉 alebo jej dajte fotku kolegov z prace v ramceku nech ma pekne spomienky..
ja som dostala od kolegov hrazdicku - ono to sice bolo pre babo, ale aj mne to pomohlo, ked som deti nemusela vlacit na rukach a mohla som ich na chvilu pod nu odlozit 😀 takyto dar 2v1 moze byt napr. aj vibrujuce lehatko, nejaky nosic/satka na babo, dennik babatka alebo fotoalbum..... Ak chcete vyslovene nieco len pre nu, tak jej dajte nejaku knihu co sa netyka deti, CD s oblubenou hudbou, alebo poukaz na masaz (najlepsie niekam, kde jej pocas masaze povaruju babo), alebo nejaky masazny kremik a navod /knihu pre manzela ze ako na to 😀 pri tehotenstve a noseni deti na rukach dotava chrbat zabrat 😀
mna by potesilo napr. ergonositko - ak mate rozpocet 100 eur, odporucam kibi
alebo satku, na ellevil /baby si tito satky velmi chvalia/ maju akurat zlavy - http://www.ellevill.com/en/categories/woven
velmi dobra kniha je - nezna naruc rodicu - to treba nastudovast pred narodenim babatka - tam sa pise, ako polohovat, nosit dieta. ze preco ho nedavat do sedu a podobne. v tomto robia mnohe maminy chybu, a potom sa cuduju, ze motoricky vyvokj stagnuje. alebo ze dieta nestvrinozkuje... perfektna kniha je - rodicovstvij je veda - tam je vysvetlene, preco diete nenechat plakat, o spanku a pod - o vela temach, na ktore v dnesnej dobe su uz nove nazory a odporucania, ale stare skoly odporucaju po starom a samozrejme zle....
@sissy27 @svano @cicamica1980
Ďakujem za tipy. Napíšem, ako to dopadlo 😉
ked chces nieco osobne, tak nieco co bude pouzivat pripadne aj denne
je tu niekde na fotoblogoch kategoria "darček", skus mrknut tam či Ta nieco neoslovi ... 🙂
ahojte zienky a dava sa nieco aj ked sa odchadza na matersku? myslim, ci by mala nieco davat mamicka buducaci uz kolac alebo niec podobne 🙂
@veki23 - ja som maniak na knizky, preto ma potesila knizka Zazrak menom dieta: http://www.martinus.sk/?uItem=58739 Nie je to knizka o dietati, resp. o vychove a pod. Nadherne fotografie a super popisane suvislosti vo vyvoji dietata od pocatia po cca 2 roky, ale takym skutocne netradicnym a zaujimavym sposobom, ziadne encyklopedicke informacie mesiac po mesiaci, ktore sa daju z internetu bezne najst. Je kvalitna, co sa tyka obsahu aj formy spracovania 🙂
Alebo nejaku kvalitnu kozmetiku, ak vies, aku pouziva, caj pre dojciace maminy, krem na ruky (pri babatku si ruky teda umyva clovek takmer v kuse)... alebo darcekovu poukazku do nejakeho obchodu, kde rada nakupuje...