Darček pre kámošku k 25. narodeninám

manuelala
28. dec 2015
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

Ahojte baby, mam trosku dilemu s tym co vybrat pre kamosku na narodeniny. Nedavno sa jej podarilo krasne schudnut a je nato velmi hrda tak som jej zatial kupila sadu zdravych vyrobkov a nejake nove "sexi" oblecenie :D Ale rozmyslam este nad niecim cim som si nie uplne ista, natrafila som na plysovu tukovu bunku a je takej veselej povahy a kebyze jej k tomu napisem nieco ako: Pozri ake to je mile a ty si sa toho zbavila? :P :D ci by to bolo velmi nevhodne? Ako by ste reagovali vy? Hladam uz len nejaku taku vazne vtipnu blbostku popripade nevedeli by ste mi poradit nieco take? Veeelmi by som bola vdacna 🙂

reni1512
28. dec 2015

ja by som sa popišala od smiechu 😀 ... ale tak musis ju poznat najlepsie ty 🙂 aaaa myslim, ze mas toho dost uz aj tak nakupene 🙂

bonaqa2013
28. dec 2015

tá blbosť - tuková bunka môže byť... Neviem odkiaľ si, ale u nás v MT je jeden obchod kde predávajú rôzne strigule a pod. takže aj týmto smerom sa môžeš uberať...

miriam11
29. dec 2015

@manuelala mne osobne sa napad s tukovou bunkou nepaci. Akoby si jej chcela naznacit, ze vyzor je prvorady ( co nieje), zbytocne by som na to neupozornovala. Vsak sexi oblecenim, co uz si jej kupila vyjadris, ze sa jej to podarilo🙂. A mas toho nakupeneho dost.

manuelala
autor
29. dec 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

Ide o to, ze ona bola taka zlata a kupila mi teraz na vianoce mixer ktory som dost potrebovala, tak jej to chcem spojit ako vianocny aj narodeninovy darcek a nech to uz ma grady :D Nieco steklive uz mam, zdrave tiez, uz len nieco take vtipne prave pre nu hladam lebo je to celkovo taka vesela bytost 🙂 🙂
Pacia sa mi vase nazory holky a to s tou postavou tiez mi prislo na um hlavne ma nato upozornila mamina ze to nemusi byt prave najvhodnejsie tak som sa prisla tu poradit len ono je to vazne krasnucke :D Zeby som jej kupila strigu nech jej pricaruje nejakeho chlapiska este? :D

andrea_269
30. dec 2015
Používateľ andrea_269 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od andrea_269.

Ak myslíš tú z giantmicrobes tak ja som kedysi dávnejšie už asi 3 krát brala také bunky a nikto sa ešte nepohneval za takú malú srandičku 🙂 ... zvyčajne to každá kamoška zobrala s humorom a hlavne ešte keď ste také mladé aj keď aj tá striga znie dobre 🙂... záleží ako to podáš a ako dobre ju poznáš

manuelala
autor
30. dec 2015

Presne tu mam na muske :D Tak zatial to je 3:1, tak to asi vezmem, ale aj ten nápad s bosorečkou sa mi velice pozdava nakoniec este expandujem dost ten darcek len este asi pri ten bunke pozmenim popis na nieco ako, ze JOJO efekt sa jej vratil len v plysovej podobe :D
Veeelmi dakujem baby, ze ste sa ozvali este budem veeelmi rada ak niekto prida svoj nazor 🙂 🙂