Darček pre dobrú kamarátku

4. mar 2023

Ahojte baby, chystám sa ku kamoške na návštevu, a hľadám darček... Nechcem nic osobne, ale do domu kde uz býva s manželom.... Ziadne kvety, ani lapace prachu, nieco co využije? Sama neviem co 😒 ponúka bonami darčekovú kartu? Vdaka 🙂

gabriela2952
4. mar 2023

Ak majú nový domov, tak to chápem. Tak by som možno nejaku sadu pohárov, vinovych napr? Ale ak je to dobrá kamarátka tak sa spýtajte ci je niečo co potrebujú a nemajú 🙂

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabriela2952
4. mar 2023

Ja som napríklad sestre kúpila ponorný Mixer, keď sa nasťahovali do nového

zmrzlinka2021
4. mar 2023

Uprimne - mna by do domacnosti veci nepotesili, pokial o ne vyslovne nepoziadam. Ziadne pohare, ziadne salky.. proste slo by to do pivnice a na "darovacku", ci skor "posuvacku".

Skus radsej kvalitnu cokoladu alebo vino..

gabika0825
4. mar 2023

Ja by som im kúpila nejaké krištáľové poháre na víno a k tomu dobre kvalitne vinko, nemusí byt 10 pohárov. Dva stačia, daj si to nejak pekne zabaliť do krabicky, niekde predávajú aj set vina s pohármi, napríklad delikateso. Iné veci by som určite nedávala.

aknamorka22
4. mar 2023

Tak záleží aký je rozpočet. Ja by som kúpila dobré víno, kávu a čokoládu 🙂 alebo u nas v meste, v jednej vinoteke, robia také balíčky, kde dajú alkohol aký si vyberieš, syry, salámy, oriešky, čokolády a kadejaké mňamky. Cena je však od 50€ vyššie. Asi by som nekupovala žiadne poháre, taniere, kvety a celkovo veci, co sa nedajú spotrebovať.