Ahojte mam babku (83r) a uz fakt neviem cim jej mam urobit radost na vianoce. Cim idete obdarovat vase babky? Dakujem za vase odpoveďe
@matabb73 babka knihy necita,ale je to super darcek pre niekoho kto knihy miluje.
A štrikuje, hačkuje alebo vyšíva? Nejakú vlnu? Ja, keby som babka, mám o zábavu postarané. Rada čítam a hačkujem, len nemám kedy.
@matabb73 dakedy kneplovala ale uz toho nechala
teplé papuče, teplé podkolienky, ak je veriaca tak nejaký cirkevný kalendár, ....Babky už dávno nemám, moja starká sa nedožila ani len dôchodku...☹
ja by som jej darovala nieco na com si pochuti alebo nejaku prirodnu kozmetiku....napr ak si da rada za jeden tak nejaku paradnu flasku...
Podla mna by ste svojej babke mali kupit vibrator
@ostriez sklamem ta ,ale ten uz dostala minule vianoce
@pillipilli nejakú peknú šatku teplú na krk, teplé "kamaše", hrejivý vankúšik , čo má zástrčku do el.zásuvky - zohreje chrbát boľavý napr 🙂 - ja som to kúpila na Vianoce môjmu otcovi, často to používal, bola to dobrá kúpa, mentolový ice gel na kĺby príp. nejaký veral gel, ovocie, nejaký životopis svätých, rukavice, hrnček s fotkou vnúčaťa al.pravnúčaťa...
@pillipilli kvalitná deka ku telke
Elektrickú deku? Alebo papučky pekné, hocičo čo ju zahraje, našej starkej je stále zima 🙂
Ja dávam tieto Vianoce babke a dedkovi krabicu drogérie (prášok na pranie, tablety do myčky, šampón, sprchový gél...) Dôchodcovia sa podľa mňa potešia, keď im daruješ niečo, čo im ušetrí peniažky. Oni viac nepotrebujú. Nekupuj zbytočnosti. Čím je človek starší , tým menej potrebuje. Alebo zájdi do lekárne a vyber nejaké vitamíny .
@pillipilli ja kludne aj poukaz na kadernicku. Nech jej pride domov a vypekni ju. Alebo pedikuru.
omaľovanku pre dospelých,sú všelijaké...nech si trenuje prsty aj mozog ešte...a spoločenskú hru,ak má s kým hrať
Spýtaj sa jej čo by si želala 🙂 Možno potrebuje niečo o čom ty nevieš.
Nejaká dobrá kniha? Môj otec má 78 a už roky mu kupujem knihu, lebo rád číta.