Darček pre 83 ročnú babku

pillipilli
23. nov 2017

Ahojte mam babku (83r) a uz fakt neviem cim jej mam urobit radost na vianoce. Cim idete obdarovat vase babky? Dakujem za vase odpoveďe

matabb73
23. nov 2017

Nejaká dobrá kniha? Môj otec má 78 a už roky mu kupujem knihu, lebo rád číta.

pillipilli
autor
23. nov 2017

@matabb73 babka knihy necita,ale je to super darcek pre niekoho kto knihy miluje.

matabb73
23. nov 2017

A štrikuje, hačkuje alebo vyšíva? Nejakú vlnu? Ja, keby som babka, mám o zábavu postarané. Rada čítam a hačkujem, len nemám kedy.

pillipilli
autor
23. nov 2017

@matabb73 dakedy kneplovala ale uz toho nechala

deti95060810
23. nov 2017

teplé papuče, teplé podkolienky, ak je veriaca tak nejaký cirkevný kalendár, ....Babky už dávno nemám, moja starká sa nedožila ani len dôchodku...☹

lavieenrose
23. nov 2017

ja by som jej darovala nieco na com si pochuti alebo nejaku prirodnu kozmetiku....napr ak si da rada za jeden tak nejaku paradnu flasku...

ostriez
23. nov 2017

Podla mna by ste svojej babke mali kupit vibrator

pillipilli
autor
23. nov 2017

@ostriez sklamem ta ,ale ten uz dostala minule vianoce

luna116
23. nov 2017

@pillipilli nejakú peknú šatku teplú na krk, teplé "kamaše", hrejivý vankúšik , čo má zástrčku do el.zásuvky - zohreje chrbát boľavý napr 🙂 - ja som to kúpila na Vianoce môjmu otcovi, často to používal, bola to dobrá kúpa, mentolový ice gel na kĺby príp. nejaký veral gel, ovocie, nejaký životopis svätých, rukavice, hrnček s fotkou vnúčaťa al.pravnúčaťa...

dominika6
23. nov 2017

@pillipilli kvalitná deka ku telke

pelian
23. nov 2017

Elektrickú deku? Alebo papučky pekné, hocičo čo ju zahraje, našej starkej je stále zima 🙂

lucertola
23. nov 2017

Ja dávam tieto Vianoce babke a dedkovi krabicu drogérie (prášok na pranie, tablety do myčky, šampón, sprchový gél...) Dôchodcovia sa podľa mňa potešia, keď im daruješ niečo, čo im ušetrí peniažky. Oni viac nepotrebujú. Nekupuj zbytočnosti. Čím je človek starší , tým menej potrebuje. Alebo zájdi do lekárne a vyber nejaké vitamíny .

moni73
23. nov 2017

@pillipilli ja kludne aj poukaz na kadernicku. Nech jej pride domov a vypekni ju. Alebo pedikuru.

janinah
23. nov 2017

omaľovanku pre dospelých,sú všelijaké...nech si trenuje prsty aj mozog ešte...a spoločenskú hru,ak má s kým hrať

fednaja
24. nov 2017

Spýtaj sa jej čo by si želala 🙂 Možno potrebuje niečo o čom ty nevieš.