Darček pre 2 ročnú dcéru

kuceravasue30
3. máj 2019

Baby poraďte mi darček pre 2 ročnú dcérku, dakujem.
Rozmyslam nad nejakým bicyklom-odrazadlom, kociarom..

vektricka16
3. máj 2019

@kuceravasue30 nasa dcerka dostala k 2 rokom od vsetkych trampolinu...ale pekny darcek je aj smyklavka, domcek na zahradu, kuchynka teda aspon za mna...

klaudia_kaja
3. máj 2019

Najlepšie kúpiť to čo nemá, aby nemala 100istých hračiek, ako rodičia by som uvažovala o nejakom balíčku kde bude kapsička výživy, nejaká tá chrumky pre deti, ovocie a nejaká drobnosť, ktorá poteší, alebo nejaké pyžamko.. mi sme synovi spravili balíček, a kúpila som mu svetrík.. také dieťa to nevníma, a dostane za život ešte veľa hračiek, poznám rodinku ktorá má dcéru tá má 3 roky a už 6 bábik, alebo treba skúsiť kúpiť niečo čo je aj náučné pre dievčatko aj nejaká kuchynka ak sa vie pekne vyhrať a možno má ešte rok čas alebo nejaká knižka 🙂 ak bude mať aj od iných darčeky úplne to stačí 🙂 držím palce pri správnom výbere darčeka 😉

amieima
3. máj 2019

@kuceravasue30 našej sa teraz veľmi páčia kolobežky,tak rozmýšľam, že na 2 roky dostane

evkamotka
3. máj 2019

Duplo

timilv
3. máj 2019

Naša dostane na druhé narodeniny od nás ako rodičov na mieru robený záhradný domček, drevenú stoličku na kŕmenie pre bábiky a ešte nejaké drobnosti... Z vecí čo už má a máme odskúšané sú za mňa super kuchynka, kočík pre bábiky, odrážadlo, trojkolka, pieskovisko na dvor, detský bazén, hojdačky,... Veľa sa vie hrať s lego duplo alebo rôznymi vkladačkami podľa tvaru alebo farieb a ešte sme jej dávali na mieru vyrábať domček v montesssori štýle s rôznymi druhmi otváraní a zámkov a s tým sa tiež veľa hrá 🙂

deti95060810
3. máj 2019

kočík, bicykel, jedna dcéra dostala ružového maca ktorého má doteraz - už pekných pár rokov, lego, ....

evkamotka
3. máj 2019

Podla mna dostane vselico aj od rodiny. Moj ma 2r v sept a spravime mu rodinnu oslavu, tortu a nejaku drobnost (mozno aj spotrebnu typu velky bublifuk, kriedy, prsove farby a pod.) Este si to tak neuvedomuje, nechceme ho od malicka zahlcovat. Byt nemame nafukovaci :D

lindusss2016
4. máj 2019

@amieima najskor vyskusajte, ak mate moznost. Moja je sikovna, ale v 2 veru na kolobezke nezvladla viac ako par m, teraz ma 3 a uz sa na nej niekam konecne dostane 😃 ale aj to skrieka, ze nevladze

lindusss2016
4. máj 2019

@kuceravasue30 ved ked sa ti paci cykloodrazadlo, tak ho kup. Nad cim vahas?

prevenar
4. máj 2019

@kuceravasue30 trampolina je super , ale aj Lego , odrazadlo a pod. zalezi co ju bavi 🙂

marcelkaemmka
4. máj 2019

Aj ja suhlasim cykloodrazadlo

monika420
4. máj 2019

U nás praktizujeme jeden veľký darček a od všetkých. Na 1. Narodeniny dostala domček, minulý rok kuchynku a tento rok to bude trampolina. Keď tak ešte najakú knižku

amieima
4. máj 2019

@lindusss2016 úplne súhlasím. Naša ju vyskúšala na ihrisku a až na základe toho som sa rozhodla,že kúpime.

inspio
Odpoveď bola odstránená
Zobraz