Baby poraďte mi darček pre 2 ročnú dcérku, dakujem.
Rozmyslam nad nejakým bicyklom-odrazadlom, kociarom..
Najlepšie kúpiť to čo nemá, aby nemala 100istých hračiek, ako rodičia by som uvažovala o nejakom balíčku kde bude kapsička výživy, nejaká tá chrumky pre deti, ovocie a nejaká drobnosť, ktorá poteší, alebo nejaké pyžamko.. mi sme synovi spravili balíček, a kúpila som mu svetrík.. také dieťa to nevníma, a dostane za život ešte veľa hračiek, poznám rodinku ktorá má dcéru tá má 3 roky a už 6 bábik, alebo treba skúsiť kúpiť niečo čo je aj náučné pre dievčatko aj nejaká kuchynka ak sa vie pekne vyhrať a možno má ešte rok čas alebo nejaká knižka 🙂 ak bude mať aj od iných darčeky úplne to stačí 🙂 držím palce pri správnom výbere darčeka 😉
@kuceravasue30 našej sa teraz veľmi páčia kolobežky,tak rozmýšľam, že na 2 roky dostane
Duplo
Naša dostane na druhé narodeniny od nás ako rodičov na mieru robený záhradný domček, drevenú stoličku na kŕmenie pre bábiky a ešte nejaké drobnosti... Z vecí čo už má a máme odskúšané sú za mňa super kuchynka, kočík pre bábiky, odrážadlo, trojkolka, pieskovisko na dvor, detský bazén, hojdačky,... Veľa sa vie hrať s lego duplo alebo rôznymi vkladačkami podľa tvaru alebo farieb a ešte sme jej dávali na mieru vyrábať domček v montesssori štýle s rôznymi druhmi otváraní a zámkov a s tým sa tiež veľa hrá 🙂
kočík, bicykel, jedna dcéra dostala ružového maca ktorého má doteraz - už pekných pár rokov, lego, ....
Podla mna dostane vselico aj od rodiny. Moj ma 2r v sept a spravime mu rodinnu oslavu, tortu a nejaku drobnost (mozno aj spotrebnu typu velky bublifuk, kriedy, prsove farby a pod.) Este si to tak neuvedomuje, nechceme ho od malicka zahlcovat. Byt nemame nafukovaci :D
@amieima najskor vyskusajte, ak mate moznost. Moja je sikovna, ale v 2 veru na kolobezke nezvladla viac ako par m, teraz ma 3 a uz sa na nej niekam konecne dostane 😃 ale aj to skrieka, ze nevladze
@kuceravasue30 ved ked sa ti paci cykloodrazadlo, tak ho kup. Nad cim vahas?
@kuceravasue30 trampolina je super , ale aj Lego , odrazadlo a pod. zalezi co ju bavi 🙂
Aj ja suhlasim cykloodrazadlo
U nás praktizujeme jeden veľký darček a od všetkých. Na 1. Narodeniny dostala domček, minulý rok kuchynku a tento rok to bude trampolina. Keď tak ešte najakú knižku
@lindusss2016 úplne súhlasím. Naša ju vyskúšala na ihrisku a až na základe toho som sa rozhodla,že kúpime.
@kuceravasue30 nasa dcerka dostala k 2 rokom od vsetkych trampolinu...ale pekny darcek je aj smyklavka, domcek na zahradu, kuchynka teda aspon za mna...