Ahojte, do konca mesiaca platí táto super akcia: https://www.bontia.sk/darcek-od-modreho-konika
Ja mám ešte jeden kód 1eb925, tak ak chcete vyskúšajte 🙂
@martina1201 môže ho využiť viac ľudí 🙂
.
@sandra151 tak potom super. Ja som myslela že len 1x ide kupón použiť.
Ak máte záujem o viac fotokníh zadarmo alebo s výraznou zľavou, pridajte sa k zákazníkom, ktorí rozdávajú darčekové kódy. Váš darčekový kód obdržíte emailom po doručení vašej fotoknihy. Pošlite, alebo odovzdajte váš darčekový kód priateľom. Zakaždým, keď si niekto z vašich priateľov objedná fotoknihu a použije váš darčekový kód, pošle vám Bontia odmenu - zľavový kód v hodnote 27,39 € na ďalšiu fotoknihu.
Čím viac vašich priateľov si fotoknihu vytvorí, tým viac zľavových kódov dostanete.
Ja som dala kod mojej mamke a chceli po nej zaplatit knihu, pretoze v ramci rodiny sa vraj poukazy pouzit nemozu. V podmienkach maju rodinnu domacnost - podla mna je domacnost skupina ludi zijucich na jednej adrese. Na to, ze sme rodina prisli jedine na zaklade fotiek, kedze mamka si spravila skoro totoznu jak mame my, inak adresu aj meno mame ine, podmienky sme dodrzali. Proste z nas spravili podvodnicky a mne to bolo voci mamke desne neprijemne :/ Uz si u nich neobjedname.
Prosím nemá ešte niekto kód na Bontia fotoknihu, ale taký ktorý je platný a dá sa využiť. Ďakujem
@deniskaknm ahoj, trošku nešťastne zverejnený kód. Čo ak ti sem nik nenapíše ale rozhodne sa ho využiť viac ľudí?