Darček na vianočný večierok

21. dec 2024

Cavte, mám teraz takú dilemu. Bola som pozvaná na vianočný večierok. Nikoho tam moc nepoznám idem tam už zajtra a s nikým sa nebavím tak dobre aby som vedela čo im kúpiť a čo by chceli. A stále premýšľam nad tým či im mám niečo doniesť čokoládu alebo tak ale zase každému jednému mi to príde blbé a tej čo ma pozvala keby sám?či to by bolo zasa voči ostatným čudné. Viac vec neviem poraďte mi aj by som nič nedávala len sa bojím že oni mi niečo dajú. Čo by ste robili na mojom mieste?

ukgirls
21. dec 2024

dones flasu a to bude pre vsetkych . pripadne neake pochutiny -chipsy, jednohubky etc

gribka1
21. dec 2024

Dones niečo vypiť, zjesť. Len čo to je za spoločnosť, aký charakter to bude mať?

opica_skorica
21. dec 2024

Marlenkove gulicky

oceanahory
21. dec 2024

Ja som raz tak bola a kupila takuto krabicku kolacikov stastia, kazdy si s nadsenim vytiahol jeden a pobavili sa na tom co im "osud" prinesie 😁.

autor
21. dec 2024

@ukgirls to mi tiež napadlo ale ona mi povedala že tam bude alkoholu dosť a zároveň neviem čo pijú

natalusiiik
21. dec 2024

Alkoholu nikdy nie je dost 😁 dones lepsi rum a k tomu trebars ako baby pisali marlenkove gulicky

evcagabi
21. dec 2024

Flasu.

lucinka12356
21. dec 2024

A prečo ideš na večierok kde nikoho nepoznáš? Ja by som doniesla len hostiteľke keďže s nou sa asi poznáš keď ta pozvala.