Ahojte dievcata co mate chlapcov poradte mi dajaky darcek pre 2 rocneho chlapca na Vianoce netuším keďže syna nemam ..ma.už vrtacku,aj ten stol s naradim ,aj bicykel,ďakujem
Lego duplo
@julkaaa1 a co keby si sa poradila s rodicmi. Ja kde neviem poprosim o zoznam 5 az 10 veci, kt. by potesili a z toho vyberiem a mam istotu ze nedostane to co uz ma, coho ma 150ks, alebo co ho nebavi. A predsa trosku prekvapko je.
A inak detsky pribor ma napadol alebo suprava hlboky tanier, plytky, pohar alebo miska porcelanova na kasu s oblubenym motivom.
@julkaaa1 inak u nas doteraz najsupis darcek boli papierove vreckovky s frozen motivom (mam dievca, ale casto kupujem synovcovi). Ze jeeej jak to Jezisko dobre vedel, ze potrebujem.(mala akurat sopliky)
A casto sa vybral synovcovi jeden hodnotnejsi darcek a poskladali sme,sa cela rodina.
Môj dvojročný chce byť stále na odrážadle Strider alebo na trampolíne. Má rád aj Fisher-Price psíka, vláčik, lekárničku, Kiddieland Noemovu archu so zvieratkami. Ja mu chcem kúpiť sanitku so zvukmi a svetlami.
Ja by som šla do knižiek, tými nikdy nič nepokazíš. Napríklad séria Potulky je veľmi vďačná nielen v tomto veku, ale vydržia pomerne dlho (aj niekoľko rokov) zaujať dieťa:
https://www.zelenykocur.sk/search?type=product&...
Ja idem dva a pol rocnemu kupit kufrik s lekarskym vybavenim 😉 to jedine asi synovec nemá..
Inak mozes Teepee stan, nejaky pekny "vankúš" kde bude sediet a hrat na nom, tatrovku, nieco do pieskoviska (alebo pieskovisko) puzzle (take drevene) alebo stavebnicu, synovec v tom roku objavil čaro nalepiek, dostal z pepca taky zosit kde sa lepili zo zadu( sucastou) 😊 a ak si zazobana a maju mega zahradu, tak bazen, trampolinu, smykacku, domcek a podobne hovadzinky 😂
@adeladulova nemaju dom byvaju v byte a hned pri bytovke maju detske ihrisko ..ale dakujem 🙂
@julkaaa1 ja a rodina kupujeme 2rocnemu synovi kineticky piesok, auto so zvukmi svetlami pohybom udrzba ciest, kopec anglicakov lebo on je teraz autakovy, naradie s prilbou, knihy Potulky ...seria, manusky povolania,lego, piskacie tricko a ine oblecenie, dokupime dalsie knihy do kuzelneho citania ...
Akekolvek auticko chlapca potesi. Asi kazdy chlapec miluje McQuen auticka a takisto legom nic nepokazis alebo nejaku drahu,auto draha alebo vlacik. Alebo su take drevene autodrahy,to si radi skladaju. Takisto auticko na ovladanie alebo nejake auticko so zvukmi,poziarnicke auto.
Ahoj,drevena vlackodraha+elektricka lokomotiva, a ine prislusenstvo k tomu.,ego duplo-vlacik je tiez super,slapaci traktor.Drevena kuchynka plus prislusenstvo.
Nenapisala si v akej hodnote asi.CD-dedusko vecernicek na pocuvanie,hovoriace knihy ale top su knihy kde sa daju otvarat okienka.A samozrejme auta a traktore.Mozem odporucit od firmy Bruder.
Ja sa najviac poteším darčeku co najväčších rozmerov ktory nevojde do žiadnej skrine. A uplne najviac ma potešil darček typu farby na vlasy a ceruzku z ktorých opadáva prach a mala som postarané o zábavu - čistenie gaucovky. Konečne sme sa so sestrou dohodli ze už žiadne vianocne darčeky navzájom uplne stačí od rodicov a babiek a nehovoriac ze sa nam povaľuje kuchynka a tiez obrovská tabuľa na kreslenie a stále sa o to len potkyname
Mam syna 2r 1m. Na vianoce mu kupime kuchynku z lidla, ale tak to dostane od nas rodicov (je to drahsia a vacsia vec). A vieme ze sa s nou bude hrať.
Ak byvaju na byte, nesla by som do velkych hraciek bez odobrenia rodičmi a tie auticka upozornujem, ze nemusia byt istota, moj sa s autickami nechce hrat. Radili tu doktorsky set. Mega blocks nekupuj, na 2r su uz zbytocne veľké a nemajú tolko rozsireni. Vhodnejsie je lego duplo. Mojmu sa pacia aj hudobne nastoje-ustna harmonika, pistala, bubon atd. Da sa naskladat set podla tvojho rozpoctu. Tiez set play doh plasteliny s nejakym vybavenim (vykrajovacky, valcek atd)
Lego je v tomto podla mna najlepsim darcekom, najvdacnejsim 😉
Alebo potom aj plastelina, kopa ich je, rozne druhy 🙂
Uz vela dobrych nápadov na darčeky tu bolo (najma to lego duplo) - možno este kufrik s magnetickymi skladackami - to aj v aute si môže skladat (najmä ak dlhsie cestuju).. Alebo dnes mnoho rodicov nechce aby dieta na jeden sviatok bolo zavalene zaplavou hraciek - ak uz ma nejaku obľúbenú rozpravku (alebo auticka, dinosaurov) tak môže potesit aj tričko alebo pyzamko s tymto motivom (u nas to tak funguje ze darceky si davame u starych rodicov - od starkych dostane hracku a od tety prakticky ale zaujimavy darcek - alebo jeden hodnotnejsi od celej manzelovej strany.. Ale to urcite mnohi tak riesia.. ) pripadne ešte pozrite tu
http://nasafamilia.eu/2019/10/30/nove-tipy-na-d...
@julkaaa1 https://www.kidmania.sk/eshop/drevene-hracky/c-... nejaka hracka, napriklad taku, co moze tahat alebo take nieco drevene
@julkaaa1 a čo má rád vieš? Mne by sa páčila autodráha keby som chlapec :D