Darček k 30-tke

7. dec 2024

Ahojte. Prosim poradte. V decembri mame ja a najlepsia kamaratka narodeniny - 30tky. Pocas silvestrovskeho posedenia si chceme vymenit darceky a oslavit to. Kazdy rok si nieco davame, ci prakticke, ci blbost, ktora by si ta druha za svoje nekupila, ale tuzila po tom. Tentokrat mi vsak nic nenapada, a zaroven chcem, aby to bolo nieco specialne, lebo su to okruhle narodeniny. Nieco, co jej tych 30 rokov bude pripominat. Mam rada aj darceky, ktore su priamo na mieru pre tu urcitu osobu. Mate nejake tipy, napady? Prip cim ste boli vy obdarovane, a potesilo vas to. Ziadne poukazky (ani pobytove), sperky, kozmetika, oblecenie. Idealne do 70€.

nikoleta999
7. dec 2024

A čo tak kniha zostavená z Vašich spoločných fotiek ??

tinalia
7. dec 2024

Napis co ma rada, zaluby atd..ked site na mieru, tak bez tychto info sa tazko poradi 😊

minesasubu
7. dec 2024

Ja by som jej dala 30 drobnosti /blbosti , ktoré jej pripomenú čo ste spolu zažili , môžeš urobiť niečo ako knihu , poprípade spomienkovú krabičku alebo plagát

terezia323
7. dec 2024

A čo tak pandoru s nejakým premysleným príveskom?

jamimo
7. dec 2024

ja som dostala od. kamarátky obraz 😉 v sume cca 80 eur, ktorý vystihol moje duchovno. Potešilo 💖

janicast
7. dec 2024

Šperky vylučuješ ale guess náušničky, náramok,pekná peňaženka ...do tej sumy v pohode...to by mňa potešilo.
Pandora je pre mňa najväčší otras na ruke.. /sorry/

jancejance
7. dec 2024

Beriem to podľa toho, čo som ja dostala - Vibrátor 😂😂😂 a ešte ti zostane aj na mašľu 😆

dadka1997
8. dec 2024

Nejaky zážitok na to nikto nezabudne do konca života