Darček k 18. narodeninám mojej dcérky

jankastraskova
7. máj 2018

Ahojte, dievčatá myslíte,že je vhodný darcek k 18 narodeninám pre dcéru bicykel? Ona si zatiaľ vodicak nechce robiť, a túži po bicykli, teraz chodieva na mojom sa voziť. Samozrejme ze este nieco by som vymyslela, len by som chcela vediet názor ci by to bol vhodný darček 😉ďakujem za názory.

domi19
7. máj 2018

Ak po ňom túži, tak je to super darček! 😉 Ale myslím, že by bolo super, ak by si vybrala sama. Prípadne nech vám povie, aký by chcela. Je veľa druhov, tak nech je spokojná.

lorela
7. máj 2018

@jankastraskova Ak po ňou túži, niet pochýb, že je to ten najlepší darček.
A s peknou veľkou červenou mašľou previazaný.

mirola
7. máj 2018

Ak jej to spravi radost a tuzi po nom tak ano. I ked ja by som dala urcite darcek, ktory je viac trvacny ako bicykel. Napriklad ja som dostala od rodicov hodinky na 18 stku. Prve naozaj kvalitne a luxusne hodinky a nosim ich do dnes, aj ked uz mam aj ine. No nikdy by som ich nikam neposunula. Budu uz na vzdy moje, mozno raz ich zdeni moj syn. Stale maju hodnotu a budu mat na vzdy.

miriam439
7. máj 2018

@jankastraskova Ja som presne takýto darček dostala od rodičov k 18. nar., hoci to už bolo dávno, ale bola som fakt šťastná veľmi. Mala som síce už jeden starší, ale ten starý typ bez prevodov.
No a potom som tento nový začala fakt naplno využívať. Takmer každý víkend som s kamoškami niekde šla, vtedy ešte po cestách nelietalo toľko áut, kamióny cez víkendy tuším mali zákaz jazdiť. No a tak sme podnikali rôzne výlety a mám z nich krásne spomienky...
Tak keď aj ona má takú túžbu, tak myslím, že sa poteší a potom môžte chodiť niekde aj spolu na bicykloch a budete mať spoločné zážitky, obom vám to prospeje.

ibrunova
7. máj 2018

Samozrejme, že je to super darček, a ak ho chce, tak neváhaj.. A stojí miestami skoro toľko, ako vodičák, ak sa ti zdá, že je to málo..

dada_99
7. máj 2018

@jankastraskova je to vyborny darcek... aspon aj pre svoje zdravie bude nieco robit a bude mat svoj a nebude tebe brat... paradicka! 😉

ivca88
7. máj 2018

Ja vzdy vravím že treba dat detom to, po čom tuzia . Hlavne oni majú mat radost.
A dcéra si vybrala aj rozumný a zdraviu prospesny dar, takze niet nad cim rozmýšľať 😉😊

rusalinka
7. máj 2018

Ja by som bicykel aj teraz chcela... a to už ani 18 nemám. Takýto nejaký. Takže pripájam sa a hlasujem za to, že je to mega darček a dcéra sa určite poteší 😉

kvetinka75
7. máj 2018

@jankastraskova a prečo ťa zaujíma názor druhých? Veď ho chce ona a keď s tým nemáte vy problém, tak v čom je vlastne problém? Vhodné - nevhodné. Jedná sa o vás a keď sú obed strany spokojné prečo by to nemalo byť vhodné?

ifava
7. máj 2018

Ja tiez suhlasim, ak ho aj sama chce a poziciava si teraz tvoj tak si myslim, ze sa velmi potesi a nie je to najlacnejsia zalezitost takze si myslim, ze aj cenovo sa na 18 narodeniny uplne hodi

simca06022011
7. máj 2018

Ja som na 18 dostala zlato... Pre mňa zbytočnosť, do dnes nenosím.. radšej teda ak chce bicykel tak ten s niečo pamätné jej aj tak môžete dať,alebo k inej príležitosti. A na vodičák by som ju aj tak dala čím skôr 🙂

titla
7. máj 2018

Ak ho chce, je to vynikajúci darček. Ja som dostala od rodičov k 18 prstienok a nosila ho 13 rokov, kým som nezačala nosiť obrúčku. Ale najlepší darček, aký som kedy dostala bol bicykel 🙂 mala som síce 9, ale veľmi som po ňom túžila a už ho žiadny narodeninový dar neprekonal... :D

lujziana44
7. máj 2018

@jankastraskova výborný darček a ešte lepší, keď si ho aj praje. Nemáš nad čím premýšľať!

anne_mary2
17. nov 2021

@jankastraskova jasne, super. Je podla mna fajn, ze vies, ze cosi aj potrebuje + bude radost. Akoze ja osobne nemam rada take / ani mi to nic nehovori ze ba 18,30,40,60ku treba daco hodnotne , zlato, prstene, hodinky.. 🤷🏼‍♀️ akoze ak niekto take ma rad / viem ze chce / nosi, tak fajn, ale inak v tom absolutne nevidim zmysel. Ked niekoho na 18ku potesi letenka, poukaz na dobru kozmetiku, na fotenie, elektronika, nech.. aj keby to boli 4 knizky a papuce, niekto sa tomu potesi viac ako zlatu co da do policky.. dceru si poznas takze vies co, myslim teda ze to mas vyriesene ;))

ckatka
17. nov 2021

Pripájam sa s tomu, čo už bolo povedané.
Dcéra je dospelá, sama vie co chce. Choďte ho vybrať spolu, urobte si pekný deň, bude naň s láskou spomínať.
Môžeš jej na narodeniny darovať "poukážku na bicykel" a ísť ho potom s nou vybrat.
Priania sa majú plniť. A z darčeka ma mat radosť v prvom rade obdarovaný.
Moja svokra sa pýtala tak môjho muža co chce na 18tku. Túžil po kombe na gitaru. Dostal zlatý prsten. Nikdy ho nepoužil a nakoniec ho dal do výkupu keď sme dávali robiť obrúčky. Kombo si kúpil za prvé zarobene peniaze a dodnes matke neodpustil, ze nerešpektovala jeho prianie.