Ahojte, baby s väčšími prsiami kde kupujete plavky? V auguste ideme na dovolenku tak začínam riešiť plavky nakoľko je to pri mojich prsiach obrovský problém zohnať niečo, čo by bolo pekné, za priaznivú cenu a zároveň udržalo všetko na svojom mieste. 🙂
Ahoj, ja som kupila v Tescu aj cele aj polovicne.. Cele tusim 20 eur a vrchny diel polovicnych 16 eur.. Ja v New Yorkeri na seba nekupim veru, vsetko male...
cca pred týždňom som si kúpila veľmi pekné plavky zo zootu, doprava na Slovensko je zadarmo takže žiadne strachy 😉 majú tam rôzne veľkosti košíkov a ak sa ceny zdajú trochu vysoké stačí uplatniť kupón http://www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/
Ahoj ked ti mozem poradit neviem ci si zo zamkov ale aj ja mam velke prsia a hladala som dlho a nakoniec som nasla a hned som si kupila dvoje jedny polovicne a druhe cele vykrajovane kupila som ich v new yorkeri tie cele boli za 20e ale som spokojna zakryli co mali a dali do pozornosti ine prednosti a za druhe som dala 15e ale ked chces lacnejsie tak za 10_12e kupis aj v cinskych obchodoch