Dámska parka Holister

evelka81
22. nov 2020

Ahojte, kde ste kupovali parku Hollister zateplenu bundu? Predavaju tuto znacku aj v nakupnych centrach? Ste spokojne s bundou?

ivkazba
22. nov 2020

@evelka81 vo Viedni je niekoľko predajní Hollister, ale Rakúšania majú momentálne lockdown, obchody okrem potravín a lekární majú zatvorené.

sissy27
22. nov 2020

@evelka81 na svk neviem o tom, že by bola kamenná predajňa s touto značkou, ale nejaké veci majú aj na About you, prípadne objednať priamo z eshopu Hollister. Ja som s kvalitou vecí spokojná, číslovanie sedí, ale konkrétne zimnú bundu od nich nemám.

evelka81
autor
22. nov 2020

@ivkazba ved toto a ja kukam len po internete a su to nejake sivne stranky holister.sk ma preklad kazde slovo velkym pismom zavana to podvodom

evelka81
autor
22. nov 2020

@sissy27 a z akej stranky nakupujes lebo holister.sk vyzera ako podvodova stranka preklad kazde slovo velkym pismenkom

nikca1405
22. nov 2020

@evelka81 www.hollisterco.com my odtiaľ objednávame veci. Veľkostne veci sedia, kvalitu majú perfektnú, nám vyhovuje. Majú aj aplikáciu

sissy27
22. nov 2020

@evelka81 ako ti napadla stránka holister.sk ? 🙂
Píše sa to sa to HOLLISTER (to jedno L navyše je podstatné) a na svk nemajú ani zastúpenie. Treba do googlu zadať správny názov a hľadať oficiálnu stránku, to len taká rada do budúcna.
https://www.hollisterco.com/shop/eu
Ja kupujem väčšinou v zahraničí v kamenných obchodoch.

abdn16
22. nov 2020

bundu som nemala, mala som zateplenú vestu.... vesta bola OK, ale nenosila som ju, tak som ju predala. také 3 r dozadu som mala Hollister mániu.... ale na to aké sú tie veci drahé, sú strašne nekvalitné. Tričká, mikiny, svetre už Hollister určite nechcem, bundy majú pekné, možno raz vyskúšam.
(ja som kupovala v UK, na SK netuším...)

blumie
22. nov 2020

Pokial viem tak Hollister je z US. Tam som kupovala od nich veci - svetre, plavky, spodne pradlo. Velmi kvalitne a prijemne (no neviem ci kvalita zrovnatelna s tou v EU), veci uz roky vyzeraju v top stave. Ako bolo spomenute, vo Viedni sa daju kupit v obchodoch alebo aj. Napr v Shopping City Sud nakupnom centre

evelka81
autor
23. nov 2020

@nikca1405 super dakujem za info🙂