Ďalšia náhla smrť mladej fitnesky

15. aug 2023

Dnes ma tak šokovala smrť Dajany Dulovcovej. Ešte pred 2 týždňami plná života a energie pomáhala bezdomovcovi nájsť bývanie. A už tu nie je. To iba tak môže človek zomrieť?

zuzanka.zuzu
15. aug 2023

očkovanie o 3,2,1....

janka_23
15. aug 2023

Áno, môže. A nemyslím si, že je vhodné kvoli úcte k rodine a priateľom o tom diskutovať.

bublinka1426
15. aug 2023

@zuzanka.zuzu snad nie... aj ked niektorych ludi to stale neomrzelo. 🙈

jenny224
15. aug 2023

Mladí ľudia zomierali vždy, len o všetkom spočiatku nepísali na webe. A ešte predtým internet ani nebol...

dzulli1980
15. aug 2023

Aj deti umierajú ... áno, presne ako píšeš "človek môže umrieť iba tak" ... si tu, za minútu tu už nie si ... muž telefonoval s mamou, za pol hodinu po ukončení hovoru mu sestra volala, že mama umrela ... zastavilo sa jej srdce, normálne ju v sekunde "vyplo".

kacena4
15. aug 2023

smrt je sucast zivotneho cyklu, tak ako narodenie, ci starnutie, len si to v dnesnej dobe nechceme pripustit

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
podmostom
15. aug 2023

Zrejme nezomrela len tak, a zrejme sa neskôr bude písať aj prečo zomrela.

moonlight1210
16. aug 2023

Ze sa niekto zdravo stravuje a je aktivny, este neznamena, ze je automaticky zdravy.
Problemy typu napr. aneuryzmy, ci srdcovych chorob sa mozu navonok prejavovat rozne a mozeme ich teda pripisovat inym veciam.
A potom umrieme necakane, na pohlad bez priciny.

bloger
16. aug 2023

Veru teraz si tu a zajtra už nemusíš.

kvetinka75
16. aug 2023

@podmostom presne. Nikto nezomrie len tak. Niečo sa muselo stať. Ja som to ani nezaregistrovala. A nebudem nad tým ani polemizovať. Na zistenie príčiny máme odobrníkov.

karolinakr
16. aug 2023

Toto neni moc dobra vizitka zdravemu životnemu štylu - cvičit, behať, zdravo sa stravovat a potom ti v 40 vypne srdce a každemu to príde normalne..Povojnova generacia jedla mäso, tuky, cigarety - dožili sa všetci 70ky, čo dnes už nie je taka samozrejmosť
Svojim sposobom je to taka zaujimavost,
Ja som tiez nabehla v mojom veku na zdravotny štyl a vidim, ze asi to nefunguje
Začala som behat, cvicit, plavat, bicyklovat, prestala som fajčit, ovocie som pridala ...uvidíme

milanemila
16. aug 2023

@jenny224 tiez si myslim, ze zial aj mladych ludi su plne cintoriny, len teraz s tie info siria prostrednictvom internetu, takze sa o tom dozvie viac ludi.

miskaska
16. aug 2023

@karolinakr všetci sa nedožili 70.

kvetinka75
16. aug 2023

@karolinakr lenže v dnešnej dobe nie je taká kvalita potravín aká bola (kopa chémie v ovocí, zelenine) + veľa ľudí berie rôzne ,,zázraky,, na detox, doplnky výživy a čo ja viem čo ešte. Ktožvie čo všetko to obsahuje. Nikto to neskúma, len si objednajú a fičia na tom. To tiež nie je 2x zdravé. ale čo si všímam, tak zomiera dosť mladých ľudí, ktorí aktívne niečo robia.
Inak u nás v rodine - moji dedkovia, pradedkovia zomreli už okolo 50tky a babky, prababky sa dožili 90tky.

lauriik
16. aug 2023

@karolinakr lenze ti ludia z fitness sveta kolko krat do seba drbu take chemicke koktejly. A navyse ked chodia na tie sutaze kde 3 dni predtym nepiju a pomaly ani nejedia aby sa vyrysovali. A potom za den priberu 10kg. No tak mi povedz ci je toto zdrave? Ked primerane sportujes a zdravo sa stravujes tak urcite tym nic nepokazis 😉

kornelies
16. aug 2023

@zuzanka.zuzu Mozes mat pravdu, ale je tu jedno velke ALE. Asi vies, ze vela profesionalnych sportovcov berie zakazane lieky pred sutazami, anorektika, ktore su na slovenskom trhu zakazane, ale dokazu si ich ludia kupit na internete. Tyzden, dva pred sutazou, ked potrebuju znizit hmotnost o par kil si nasadia lieky. Samozrejme, ze nebudu informovat svojich klientov. Nehovorim, ze to bol tento pripad, ale deje sa to a zvalovat vinu iba na ockovanie....
Masivne tetovanie je tiez zasah do organizmu, chemikalie sa roky vylucuju do tela. Aj to mohlo pridat povestnu poslednu kvapku. Je mi jej luto. 😔

nikaeli
16. aug 2023

potápala sa, hlboko.. jej telo našiel jej partner plávať na hladine.. v hĺbke je veľký tlak..

tenerifka
16. aug 2023

@nikaeli ty este spis.....daj si kavu

liv1
16. aug 2023

@karolinakr ze zdravy zivotny styl nefunguje, lebo zomrela zdravo stravujuca sa fitneska? Ja mam blog o zdravom stravovani a pritom mam zdravotne problemy, o ktorych verejnost nevie nic.. neviem preco ludi udivuje smrt zdravo stravujucich ci zdravo vyzerajucich/zijucich ludi. Mozu mat akukolvek predispoziciu, akykolvek problem, ktory so zdravou stravou a zivotnym stylom nema nic. Mladi ludia vzdy umierali, ale teraz je toho viac. Na vine je vselico. A povedzme si pravdu, nie je zdrava strava ako zdrava strava..

dominikamacakova
16. aug 2023

Áno, iba tak môže človek zomrieť viď napríklad Dano Heriban

nikaeli
16. aug 2023

@tenerifka hej 😁 máš pravdu.. sorry..

sovica
16. aug 2023

@nikaeli, autorka sa momentálne pýta na smrť Dajany Dulovcovej, nie na Dianu Hô Chí. V každom prípade, oboch mladých žien mi je ľúto. "Odišli" príliš skoro. Smrť Diany pravdepodobne súvisí s freedivingom. S čím súvisí smrť Dajany snáď objasní pitva. Či sa však pravdu dozvie verejnosť, neviem.
@dominikamacakova, Dano Heriban nezomrel len tak, príčina smrti bola diagnostikovaná - akútna disekcia aorty. Mal problémy, bol v nemocnici, symptómy však lekár vyhodnotil nesprávne (vraj je možné ich ľahko zameniť za iné ochorenie). Ak by bola príčina odhalená včas, tak mal určité % na prežitie resp. vyliečenie ochorenia.

nikaeli
16. aug 2023

@sovica áno, pochopila som.. keď sa zmýlim, tak to priznám 😉 registrovala som len krstné meno - myslela som, že je to tá istá Diana, nesledujem fitness scénu

nikha2809
16. aug 2023

Dnes má u nás pohreb 35 ročný chalan, ktorý zomrel tento týždeň na infarkt.Do pár minút.Zial, tieto veci sa dejú, len sa o tom nepíše.Keby neboli tie baby známe, ani by si o tom nevedela