Dali ste si robiť brazílsky keratín v Galante?

maminabobo
28. mar 2013

Potrebujem pomôcť. Chcela by som si dať vyrovnať vlasy touto metódou, len som našla aj negatívne skúsenosti. Dali ste si to už niekto robiť? neviete či to Galante( kam sa chystám) robia dobre? ďakujem

ekinkala
28. mar 2013

vies to mas tak vo vstkom takomto su rizika a zalezi len od tvojho vlasu ako to zoberie moze to byt v pohode ale aj zle ja uz som sa poucila par krat a uz vymyslat racej nebudem to si poviem sice vzdy a vzdy idem zas do nejakej blbosti a potom som na nervy ja by som zase strasne chcela trvalu ale bojim sa aby mi to neznicilo vlasy

lululka555
28. mar 2013

ahoj ja som mala brazil keratin ( nie v galante ) a moja skusenost je tiez negativna,za vela penazi ,malo muziky...ja neodporucujem.

mima300
28. mar 2013

Keratin by som si uz nikdy nedala. Je jedno ci brazilsky, alebo iny. Mala som huste vlasy po plecia a totalne mi to vlasy znicilo. Dala som si potom trubicky a vlasy dorastli. Ale po keratine ked som si to dala dolu som mala 1/3 z povodnych vlasov.

petruska05
11. júl 2013

maminabobo bola si? ja by som si to osobne uz nikdy nedala,prve dni mastne vlasy som pretrpela,v nadeji ze moje vlasy budu take ako slubuju... prve umytie este v pohode,ale sklamanie co nastalo po druhom umyti tak som bola sama na seba nahnevana ze som vyhodila tolko penazi (specialnymi pripravkami na keratinove vlasy) farba na vlasy mi nechyta odvtedy vobec, a to ako mi zacali padat je neskutocne :( ale bohuzial peniaze mi to nevrati a vlasy co vypadali tiez nie :( ale aspon mozem poradit tym co chcu ist ze ked maju vlasy este ako tak pekne aj bez keratinu, nech to neriskuju.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz