Dali ste si odstrániť strie laserom? Koľko to stálo?

lucia10899
24. mar 2010

Chystam sa ist na laser odstranit si strie a hladam niekoho kto bol aby sa podelil zo mnou o skusenosti,kolko to stalo,kolko sedeni ste absolvovali a tak.dakujem za vsetky odpovede

kika1111
22. sep 2012

Je tu niekto kto si dával odstrániť strie laserom? vážne nad tým uvažujem, ale vidím, že v tejto téme nie je žiadna odpoveď... neviem ako to prebieha, či to bolí, koľko to stojí atď....

ivka_666
1. okt 2012

@kika1111 Ahoj aj ja dad tým uvažujem a tiež sa neviem dopátrať žiadnej informácie.... ja som sa informovala na rádiofrekvenciu v niekoľkým centrách a všade sú ceny približne rovnaké, len či to pomôže... 🙂

kika1111
1. okt 2012

@ivka_666 a to je aký rozdiel?

ivka_666
1. okt 2012

@kika1111 ono to je asi laser, ale všade kde som písala mi hneď odpísali o tejto rádiofrekvencii. Vraj treba tie sedenia opakovať cca 6-10 krát.

kika1111
1. okt 2012

@ivka_666 a aká je tá cena? za jedno sedenie? ja mám brucho ako zebra!

ivka_666
1. okt 2012

No všade pýtajú za jedno sedenie 50 € alebo keď majú akcie tak 30 €. Videla som už aj permanentky 10 sedení po 30 minút za 300 €. Ja mám okrem brucha aj stehná... Len keby sa našiel niekto, kto to absolvoval či stojí za to, do toho investovať....

doooomi
2. okt 2012

Ahojte baby, ja ked som si hladala nieco, co by pomohlo prosti striam, nasla som, ze da sa to zmiernit, ale vraj uz nezmiznu a, ze na laser a taketo veci su len vyhodene peniaze ja som si kupila dermaroller a pomohlo mi to dost.. 🙂 a pouzivam eucerin olej proti striam, ked si vyrollujem brucho a stehna, tak potom sa natriem olej a troska mi to zmizlo a aj schudnutim badam, ze su menej a menej viditelne... tak to je len moj postreh..

milota164
3. mar 2016

mne pomohol krem proti striam od Bepanthenu, dobre hydratuje a pomaha na elasticitu pokozky cize napr. pri svrbeni ked rastie brusko je super. Pomaha aj zmiernit uz vzniknute strie

ela203
28. okt 2016

Ja sa pokladam uz za prebornika v odstranovani strii 😀 Mam rozsiahle strije po 2 detoch, starsia ma uz 12 rokov. Zacinala som roznymi zazracnymi kremami za sialene ceny. Ani naznak zlepsenia vsak nepriniesli. Kupila som si 2 elektricke strojceky na vyhladzovanie strii, kazdy stal vyse 60€, viac ako rok som si s roznymi olejovymi kremami a tymito kavitacnymi - infra - masaznymi strojcekmi masirovala brucho kazducky vecer. Nic, ani naznak zlepsenia, len som mala hladsiu pokozku. Potom som skusala pol roka chemicky peeling, sialena bolest, spalene brucho, vysledok ziadny. Nasledne som si kupila dermaroller, ten som s roznymi kremami pouzivala asi dalsi rok, aj viac a toto bolo jedine, co sa mi zdalo, ze trosku pomohlo. Ale mozno ani nie tak odstranovat strije, ale skor napnut pokozku. Potom som zacala chodit na kavitaciu (asi 6 osetreni, cena za jedno tusim 50€), ziadne zlepsenie. Potom som absolvovala radiofrekvenciu (10 osetreni, kupila som si permanentku za 300€). Dalej som skusala parafinove zabaly, ktore slubovali vyhladenie a napnutie pokozky na bruchu. Potom som objavila u mojej obvodnej lekarky, ze maju laserovy pristroj, ktorym osetruju jazvy, tak som dala vyse 10 osetreni (toto bolo lacne 😀, 3€ za jedno osetrenie, len ten cas a cestovanie bolo narocnejsie). A teraz po niekolkych rokoch som vo finale zatial neuspesnych pokusov. Chodim do BA na ResufX (ci ako sa to pise) laserove osetrenie. Mam velmi rozsiahle strije po celom bruchu, aj ked som pocas oboch tehotenstiev pouzivala viacere drahe kremy na strije, aj tak mi koza silno popraskala. Teraz som po druhom zakroku, kazdy zakrok ma stal 350€ + 15€ za hojivy krem. Bolest pri zakroku sa da vydrzat, pali to, ale prikladaju na to aj pocas osetrovania lad. Po zakroku to je asi 2 dni velmi citlive, pali to a boli. Potom sa to cca tyzden hoji a bolest ustupuje. Zakrok som opakovala po cca mesiaci, a treti idem opakovat po cca mesiaci a pol. Uz po prvom zakroku po cca 2 tyzdnoch som videla zlepsenie. Po druhom zakroku sa mi o polovicu zlepsil stav. Neviem, kolko zakrokov budem potrebovat, strije mam starsie a velmi hlboke, kozu som mala stale uplne pokrcenu, ze aj pod priliehavym trickom bolo vidiet nerovnost pokozky, aj ked som po tehotenstvach schudla a cvicila, koza sa mo naspat nestiahla. Zacala som uvazovat aj nad plastikou brucha. Pani na klinike mi vsak povedala, ze plastikou strije neodstrania, len prebytocnu kozu a ze s laserom maju vyborne skusenosti aj s napinanim ovisnutej pokozky. Zatial nemam dovod jej neverit, lebo uz po prvom zakroku sa mi koza viditelne stiahla. Verim, ze toto konecne moj problem vyriesi. Pani na klinike hovorila, ze niekomu miznu strije uz po prvom osetreni, ja budem potrebovat cca 4 osetrenia. Uvidime. Tretie osetrenie mam az za cca 3 tyzdne.

sisusqa4
30. jan 2017

@ela203 ako sa prosim vola klinika? Mohla by som napísať správu?

alleaa
3. jún 2017

Ela203 dakujeme za super detailne info, velmi si pomohla

lucinka332
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucinka332
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucinka332
6. mar 2018

@lucia10899 Bola som na odstranení strií lasérom. Neodporúčam! Po 5 mesiacoch nevidím žiadny výsledok. Práveže naopak. Strie sú veľmi vyditeľné, nezmenšili sa, ako mi slubovali. Bola som na súkromnej klinike, kde som zbytočne vyhodila veľké peniaze. Jedine pozitívum je, že na dotyk sú jemnejšie. Popríde správa- fotka pred aj po 🙂

sisusqa4
7. mar 2018

@lucinka332 prosim foto, ak je možné do správy aj aký laser

monula20
29. júl 2018

@ela203 ahoj aj ja ta poprosím ake ošetrenie to je a kde.dakujem

zuzanka.zuzu
29. júl 2018

@lucinka332 ahoj. kde tie strie sú? ako veľké boli/sú (v cm)? koľko majú rokov (myslím od ich vzniku aká dlhá doba uplynula)? ďakujem 🙂 teda ak sem ešte chodíš... a ak pošlem aj foto, budem rada. ď.

lucinkaboz
22. dec 2020

fibroblast alebo plazmalifting scvrkava kožu ...

miyus2412
13. feb 2021

@ela203 dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať, či Vám tej lejzer nakoniec pomohol na odstránenie strii ? Ďakujem za odpoveď

miyus2412
13. feb 2021

@lucinka332 dobrý deň, mohli by ste mi poslať foto? Zvažujem lejzer aj ja a chcela by som vedieť, či to pomôže alebo nie. Ďakujem

lucinkaboz
16. feb 2021

Pozrite plazmalifting, fibroblast strie, scvrkava to kozu, podla mna lepsie ako laser ktory treba viackeat opakovat, mne tp zmensilo vselico 🙂

zuzu9191
28. máj 2021

@ela203 prosím napísala by si, ktorá klinika ti to robila? Pomohlo?? Veľké ďakujem

mimuska125
24. okt 2022

@ela203 vidim ze tema je starsia ale môžem aj ja poprosiť nejake info tiez rozmýšľam nad odstraneni strii ale nechcem zbytocne vyhodit kopu peňazí a výsledok ziaden

89michaela89
24. okt 2022

@mimuska125 ja som bola
na resurfx laser v ziline 2x, pomohlo to vyrazne, ale samozrejme uplne nezmizli

mimuska125
24. okt 2022

@89michaela89 dakujem skusim pozriet na nete coto je
Akoze viem ze nezmiznu ale kedy aspon kusok trosku ich bolo menej a ne take vyrazne potesi..a cenovo vela to vyslo??

89michaela89
25. okt 2022

@mimuska125 ja som mola v oblasti brucha a jedno sedenie stalo 100€, teda dokopy 200€, celkovo mi doporucili 4 sedenia ale neviem ci to este ma zmysel, najvacsi efekt je po prvom osetreni

mimuska125
25. okt 2022

@89michaela89 ďakujem veľmi pekne a viete mi poslať konkrétne aka klinika v ziline?lebo ja som nasla len Bratislava co robia tuto metódu resurfx neviem nic bližšie som nenašla.Tak ja by som skusila prv brucho a potom ked nohy podla toho ako to zaberie a hned naraz sa nedá všetko 😁

89michaela89
25. okt 2022

@mimuska125 je to dermapoint zilina…urcite to pomoze

mimuska125
26. okt 2022

@89michaela89 ďakujeme veľmi pekne skusim pozrieť

1mata
16. mar 2023

@89michaela89 ahoj. Prosim ta aku asi plochu ti robili ma brusku? Zaujima ma, ci to maju nejak od cm2, alebo jednoducho potrebujem brucho a urobia cele na jednom sedeni za tych 100e?