Baby hladam inspiraciu 😊. Ako volate svoje auto? Dali ste mu meno?
Bubáčik 😅🙈
Pamätám si ,ze babka keď mala mitsubishi tak volala auto "micinka" 😀 😀 naše auta nemajú mena.
Mala som Thaliu... Kamarát ju volal patália... -_- :D
Normálne Saxo 😀 teraz máme s priateľom mazdu a vôľa ju vaktaskank...netuším kde na to prišiel 🤷
Prvé bolo popelka, ďalšie už meno malo
Alžbetka, kúpila som v deň, keď oslavuje meniny Alžbeta
Samochodka
nedala som mu meno normálne je to auto - vec, ktorá má sama o sebe pomenovanie. To je rovnaké ako keby stôl, stolička, tričko, hrniec, posteľ, záchod mali zvlášť meno 😖
@pribinak my takto mame kamila 😂
Tak my sme nedávali mená, ale švagor hovorí nášmu žltému Yarisu "Lentilka". Mám známu, čo mala roky trabanta Gertrúdu a moja mama volá svoje auto Edo, podľa písmen na ŠPZ.
Naša fabča je Lizinka 🤣
Oco volal svoje autá Maruška, Šárka a Mary. Bratove staré auto sme volali "cukrík". Bolo malé a milé.
Naša Toyota je toyča 😂
IXO alias IKSIK ....to je nase suzuki sx4
Merci a Beny
Predtým nimi sme mali Barborku a Dorotu
My mame Opel a voláme ho Opel
Nás golf sa volá “pohrebáčik Jeff”
@pleja Nas vysavac volame ergorapido 😊.
jaska .... "Pohrebak" sa volalo nase Galaxy 7 miestne velke cierne auto...... ale mali sme ho komplet polepene velkymi farebnymi kvetmi 🙂
@sylvia002111 moje prvé autíčko dostalo meno Dodi, ďalšie Kvido a potom už mená dávala dcéra. Mali sme EmiI a teraz posledné je Žužu. A meno dala aj robotickému vysávaču : Pinkaun 🙉
@sylvia002111 auto môjho dedka je Barborka🤣
@sylvia002111 no my mame Toňa, cize Toyota. Predtym Laci, cize Landrover a na zaciatku bol Feri to bola Felicia 🤣
Ja mám Suzukáča (SX4) a kamarátka Čertíka (C3). Sesternica má Červenáčika.
strelka 👌😎🤣