Dali by ste si polovičné plavky s takýmto pupkom?

2. jún 2022

Ahojte, po pôrode som dostala pupočnú herniu a mám vypuklý pupok. Dali by ste si polovičné plavky, alebo si mám kúpiť radšej celé. Som chudá, nemám strie ani nič, akurát ten pupok je hrozný. Ale neviem či sa to zdá iba mne, alebo to aj ostatný vnímajú ako hrôzu. Ďakujem za názor

hviera81
2. jún 2022

v pohode

martina123s
2. jún 2022

Samozrejme

andrea_prestastna
2. jún 2022

Uplne v pohode
Treba si zo seba spravit srandu potom to je lahsie ;)

thereisabear
2. jún 2022

Žiadna hrôza, pokojne si daj dvojdielne plavky.

siska53
2. jún 2022

Aale prosiiim ta! Jasne! Mne take tiez ostali a cele plavky neznasam, takze ja len polovicne.

whatever1
2. jún 2022

Normálny pupok.

vulka
2. jún 2022

Ja, že hodíš foto otrasne veľkého brucha a tu len pupček. Takže za mňa, ani by ma nenapadlo zamýšľať sa nad tým, či si môžem dať bikiny. Jasne, že áno. Inak moja 10ročná dcéra má tiež taký pupok 🙂!

kristinka92
2. jún 2022

úprimne keby nenapises že máš herniu ani si to nevsimnem, koľko ľudí ma taký pupok od narodenia, fakt nič čo by upútalo moju pozornosť 🙂

pribinak
2. jún 2022

To vážne toto? Som čakala nejaké pivné brucho, alebo nejaké dorezane po operácii

zuzubb007
2. jún 2022

Normalka to si nikdo nevsimne, urcite nie cele plavky

travelllerka
2. jún 2022

Priemerný pupok, nerobila by som si z neho hlavu. Keď Ta to tak trápi, teraz sú moderné také tie vysoke plavkove gatky, môžeš skúsiť tak zakryť. Postavu máš na to peknú, zdá sa.

janka_266
2. jún 2022

Väčšina bude mat problém s vlastným pupkom v plavkách😃, takze kľudne si dajte 2 dielne 😃

lienka.7
2. jún 2022

V pohode👌 pokial mas "traumu" nemusis si dat práve bikiny... daj si vyššie nohavičky mas to. Su aj tak teraz in 😊😉

deti95060810
2. jún 2022

no idem sa ja vlastne pozrieť aký pupok mám ja... som myslela že tá hernia je niečo úplne iné...

luccija
2. jún 2022

Veľa ľudí má taký pupok od narodenia.Urcite si s tým nerob starosti

elizabet173
2. jún 2022

úplne v pohode

matogato16661
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cyberk
2. jún 2022

vyzera divne, ale pri vode ma kazda nejaku vadu a dokonale tela existuju len na IG :D :D takze by som to neriesila 🙂 🙂

sono2
2. jún 2022

Jasne!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yonce
2. jún 2022

jejda nenky noaaa, cele plavky by som pri takejto postave ani neriesila

ildiko36
2. jún 2022

To maš velmi krasny pupok, keby si vydela moje😥a este k tomu diastaza, ale obrovske, že treba dať sieťku, brucho mam ako pred pôrodom..kludne si daj tie plavky.Ja ich tiez dam a kašlem na ludí a na reči..Vo vode to nikto nevidí a keď vyjdem von dam si daake tričko

sszuzu8
2. jún 2022

Daj si plavky s vyšším sedom ak sa cítiš kvôli tomu zle.

lucia851
2. jún 2022

Ja mam väčší pupok a aj tak mam rada len dvojdielne plavky

nikpa
2. jún 2022

Vôbec som nechápala o čom píšeš keď som si pozrela len fotku. Musela som si prečítať čo vlastne myslíš, že či tučné brucho (ani to sa mi nezdalo) alebo čo je vlastne s tým pupkom. Máš ho úplne v pohode, len smelo do plaviek 😉

kkovacovak
2. jún 2022

Chceš vedieť moje brucho po pôrode? 😃 Za toto by som vraždila

svetlonos
3. jún 2022

V pohode 😁 aj s mojim bruchom. To ty mas celkovo super

wig
3. jún 2022

Úplne v pohode bruško do bikín! 👍

euka210
3. jún 2022

Aj ja by som chcela taku postavu bez mojho brucha, hoci s takym pupkom 🙏 ...uplne v pohode polovicne.

helena1982
3. jún 2022

jasne, ze hej. ako podla mna sa nemas za co hanbit