Dali by ste sa masírovať od muža maséra?

savoya
21. júl 2021

Zeny pytam sa Vas,ci ked si zaplatite uz masaz,ci hra velku rolu,ze Vas masiruje muz alebo zena?Je to problem,ak by Vas masiroval muz?

denden77
21. júl 2021

@savoya nie.. nerozumiem preco by to mal byt problem 🤔😁

savoya
autor
21. júl 2021

No niektori muzi to radi zneuzivaju,ze sa mozu dotykat zeny a ona im za to este zaplati.

kvetinka1797
21. júl 2021

@savoya od profesionala sa takeho niecoho nemusis obavat 🙈

asia83
21. júl 2021

@savoya Nie, nedala by som sa masírovať mužovi. Vlastne nikomu, ale ak by som musela, tak iba žene. Aj keď aj to mi príde divné. 🤨

ckocka
21. júl 2021

@savoya Je to fyzicky velmi náročné, preto často masírujú muži.

panelacikova
21. júl 2021

@savoya chodievam aj k mužovi aj k žene. každý má svoj spôsob masáže, striedam to podľa toho, čo práve potrebujem 🙂

mon29
21. júl 2021

@savoya su povolenia, kde mi viac vyhovuju muzi, jednou z nich je aj masér. Silnejsi,dokladnejsi, a celkovo mi je prijemnejsie ak sa ma dotyka muz ako zena. A samozrejme ziadny profesional nebude situaciu zneuzivat😆

evalin88
21. júl 2021

Ja som bola prednedavnom u chlapa. V tom salone pracuju zeny a jeden muz a ja som sa pri objednavke zabudla spytat. Bola som mierne v šoku, ale ked ma prešla prvotna hanblivost,bolo to celkom v poho. Bola to masaž chrbta. Poukažku na masaž mi daroval partner 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danieladeley
21. júl 2021

waw, to fakt take treba riesit? ja by som teda radsej k muzovi, presne pre tu vacsiu silu a top masaz som mala pri zrakovo znevyhodnenom maserovi.

lolazmola
21. júl 2021

Úplne bez problémov

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika82
21. júl 2021

@savoya ked chrbat, nohy tak v pohode, na celo telovej to by to bolo ine

kittykat22
21. júl 2021

@savoya nie nedala. Ja som si vzdy davala robit masaz od zien a ked sa ma spytali, ci prerefujem zenu alebo muza, vzdy som si vybrala zenu. Podvedome, moc som to neriesila. A raz som prisla na masaz ktora trvala 90 minut! a bohaca, ci nevysiel taky urasteny cernoch 🙈😅 A nemohla som sa uvolnit celu masaz, nebolo mi to prijemne a neslo o farbu pleti, ani ze by to robil zle. Normalne mi vadilo ze mi tu masaz robil muz. Neviem ani zhodnotit ci bol dobry maser pretoze som bola v neskutocnom strese a pocitala som cely cas aby to skoncilo. Asi som mala postavit a odist ale nechcela som ho urazit. A dnes keby prisiel akykolvek pekny suhaj, tak v sekunde mu podakujem a poviem, ze ma to moc mrzi ale preferujem masaz od zeny. Nechapem co sa stalo ... pricom si uvedomujem, ze je to profesionalna sluzba ako kazda ina. Dokonca moj gynekolog je muz a moj praktik je muz a nevadia mi. A ta masaz ... no koniec.

savoya
autor
21. júl 2021

@viestta
No ja som raz bola u masera v Ziline a prvy krat som isla na ajuverdsku masaz zo zvedavosti.Nevedela som presne aka masaz to je ale znelo mi to velmi exoticky.Bola som mlade ,25 rocne stihle ziena a ten maser mi masiroval cele telo.A to doslova.Teda aj intimne partie a posvu.Myslela som ,ze je to v ajuverde dovolene a normalne.Az casom som si uvedomila ,ze svoje povolanie zneuzil.Bola som naivna.

janinah
21. júl 2021

Masirovala má thajka celotelová masáž a vo vedľajšej miestnosti druhá masirovala manžela...tie polohy a dotyky sú o dooost iné ako klasická masáž chrbta...tak až potom som pochopila manželovu otázku koľko má thajka rokov
Keď som mu oznámila.ze som mu tu masáž kúpila😄

savoya
autor
21. júl 2021

@janinah
Prepac ale ja som to nepochopila.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
uhnakova
21. júl 2021

@savoya mala si sa ohradit. Bola som na vela masazach a vzdy, ked sa mi nieco nepozdava alebo to nie je prijemne, tak to maserovi/maserke poviem.

janinka007
21. júl 2021

Predstav si, že raz som narazila na uchylnu ženskú. Som nechápala🤦‍♀️

ankare
21. júl 2021

Bez problémov

savoya
autor
21. júl 2021

@janinka007
No a co sa stalo?Bola nadrzana alebo ta masirovala vsade?

ckocka
21. júl 2021

Že niekomu pri klasickej / nie erotickej masáži príde normálna penetrácia ma mierne povedané udivuje.

luccija
21. júl 2021

@savoya Najlepší masér bol vždy pre mňa chlap bola som u dvoch.A to chodím pravidelne a striedam ženy mi prídu slabé mám rada silnejšiu masáž nie také hladkanie.

taskataska
21. júl 2021

takze si sa nechala prstovat od random masera a az teraz ti doslo, ze asi to nebolo celkom kosher?

akvi
21. júl 2021

@savoya chodievam tiez pomerne pravidelne a veru, najlepsi maser, ku ktoremu som chodila, bol muz. Prestahovali sme sa do ineho mesta a dlho som nevedela nikoho najst, kto by mi vyhovoval. Teraz chodim k zene a neda sa to porovnat.

mlska19
21. júl 2021

Je mi luto,ze si mala takuto skusenost.Este ten magor masiruje?Aj keby to uz bolo premlcane,vies pred nim varovat dalsie zeny,aby ich nezneuzil ako teba.,napr.aj formou recenzie.Ja chodim k maserovi byvalemu susedovi vzdy ked treba,robil sportoveho masera a teda jednym prstom vie presne trafit moje problemy,a pritom veselo klabosi,mykne mi krkom uprostred vety,ze ani neviem-no nedam nanho dopustit.Ma uz 60 rokov a vyrovnala sa mu doteraz iba jedna zena-Indka,ktora mi robila celotelovu masaz+Ayurvedu priamo v Indii.Ziadne intimne dotykanie vsak nebolo sucastou a musim povedat,ze tam striktne pri masazach dodrziavali male to male,female to female.

savoya
autor
21. júl 2021

@taskataska
Prstovat som sa nedala,ale masiroval
mi aj pošvu.

lolazmola
21. júl 2021

@taskataska kde píše ze ju prstoval, preboha??? Si dáko domyslas nie? Dotýkal sa jej intnych partii ako píše, to neznamená že ju prstoval

ckocka
21. júl 2021

No mňa by tiež zaujímalo ako teda tú pošvu masíroval, ak nie prstom. Potom mi zostáva len tá zaujímavejšia varianta. Ale to už by snáď autorke došlo že to nie je masáž s kostolným poriadkom.