Dala som do práčky olej

nicole333
20. júl 2017

Baby ja už dnes mam naozaj zly deň.. Chcela som poriadne vyčistit pračku tak reku že dam ocot do nadobky na aviváž a pustim na prázdno na 90,lenže ja trdlo som hned šahla po slnečnicovom oleji namiesto octu a naliala do nadobky na avivaž a zapla.. :D :(
Až neskor ma napadlo že to bol olej :D pračka ešte perie,co mam robit? A co sa stane pračke? Ja už neviem či mam plakat alebo sa smiať

emi16
20. júl 2017

Skrat proces
A znova daj na 90 s octom ak chces daj par kvapiek prostriedku na jar, ale iba par
ocot by mal odmastnovat
A pracke to nema preco oblizit
Ale urob kuk do filtra ten umy este pred octovanim

nicole333
autor
20. júl 2017

@emi16 ďakujem už som to skratila 🙂

nina19833
20. júl 2017

Fú rozmýšľam , čo by som spravila. Treba jednoznačne skrátiť pranie a neviem, napadlo ma, čo by sa bolo stalo, ak by si dala ten ocot, po tom, čo ti teraz doperie. Jednoznačne treba práčku niečím vyčistiť

dominika6
20. júl 2017

@nicole333 nič sa nestane..premažeš trubky

jallka11
20. júl 2017

😂 nebola tu už raz takáto téma? myslím, že nie si ani prvá ani posledná, ktorej sa takéto niečo podarilo. každému sa stane keď je zamyslený a má práčku napríklad v kuchyni, ešte môžeš byť rada, že to bol iba olej a nič iné 😀 nič sa nestane, normálne si to dáš potom znova oprať s tým octom a uvidíš v akom stave bude

nicole333
autor
20. júl 2017

@jallka11 celu pracku som vycistila aj nadobu na prasok a avivaz,a dala znovu prať tento krat už s octom 😂 a dala na 90,je ako nová vsetko oka
A ano pracku mam v kuchyni a olej s octom v tom istom suflicku😅😂 dakujem baby 😉 dufam ze som vas aspon pobavila😂

rawmamka
20. júl 2017

@nicole333 Super 👏, aspoň si ju tým olejom dobre premazala a octom to potom všetko vyčistila a vydezinfikovala 😀. Zaslúžiš si pohár vínka a napokon to nebude ani taký zlý deň 😀.