žienky chcem sa spýtať či sa sa daju nejako ešte vratiť vymazane spravy na fb, a ak ano tak ako ?? dakujeeem
Dají se vrátit jedině tak, že požádáš o zaslání CD se svými údaji, dělá se to po smazání účtu. Jelikož Facebook ukládá i smazané zprávy. To je asi jediná oficiální cesta.
neukladajú sa aj v e-maile? Ten čo je nastavený ako login k accountu.
mne sa zdá , že už sa tie vymazané správy vrátiť - obnoviť naspäť veru nedajú.
Dobrý večer. Môžte mi poradiť ako postupovať , ak by som chcel facebook požiadať o zaslanie cd s mojimi údajmi ? Vopred ďakujem za odpoveď.
oni ti neposlu cd, ale vsetky informacie vo formate html na mail, ktory je pri ucte fb registrovany. Postup je jednoduchy, trva vsak aj niekolko hodin.... vyhladaj NASTAVENIA a uplne dole pod VSEOBECNE NASTAVENIA UCTU su modre pismenka " Stiahnite sa subor s vasimi datami z Facebooku. uz len zadas heslo a pride to na mail... su tam vsetky . aj davno vymazane a zabudnute prispevky, chaty, fotky, statusy... Zbohom sukromie 🙂
@ellen757 ellen ahoj..chcem sa opztat ci si si takto ako vyssie pises posup stahovala svoj "archiv" z facebooku. ide mi o to, ze ja som stahovala ale neobsahoval diskusie mnou zmazane /o tie mi ale islo/ ale len udaje ktore mam stale "fyzicky" na fb cize tie nemazane. neviem teraz ci fb nedavno zmenil politiku a mazane prispevky uz neposiela alebo je inde chyba.velka vdaka za tvoj postreh
Vyskusala som a funguje to, zda sa, ze archivuje spravy 2 roky dozadu.. su tam aj spravy, ktore som vymazala
Aj ja som to vyskúšala 🙂 škoda že som nevedela o tom skôr 🙂
Neviem ale v mojom prípade to nezobrazilo žiadne z vymazanych sprav a z tých existujúcich asi 1/5.
@alimdul5 a stahnie to do pc??ten archiv??
@ketrinzeticka ano, do pocitaca a v priečinku stiahnute si to potom na to kliknes a zobrazi sa ti to normalne ako internetova stranka...len to trosku trva, kym to poriadne natiahne
Cize na ten link kliknem co si poslala a podla toho?a heslo pyta nejake?
@ketrinzeticka len na prihlasenie ako do bežneho učtu
Da sa to urobit aj cez mobil?
@ketrinzeticka ano da
len to trva trosku dlhsie
No mne to nenaslo v moznostiach facebooku..ze stiahnut vymazane spravy:/
ja to akurat idem skusat tak som zvedava :O 👍
Napisre potom
@katrina18 velmi silno pochybujem :(