Dajú sa vrátiť obrúčky?

heltova9
28. mar 2022

Ahojte dnes som si bola pre obrúčky, vyrábali nám ich. Bola som s pani dohodnutá, že tam dáme 7 kamienkov.. otvorím krabičku a dali mi tam 5, že to nevyšlo, že by musel byť prsteň hrubší. Tak som bola nahnevaná a zobrala som aj taký, lebo si vravím už opracovanie nebude dobre... Ale teraz ma to doma štve, lebo som si aj pozerala fotku ako som to chcela a mala tam byť menšia sikmina a tým pádom by sa zmestilo 7 kamienkov. Myslíte, že keď tam prídem, že by mi to opravili alebo dalo by sa s tým niečo robiť? Alebo už keď som to prevzala a zaplatila, tak mám smolu? Ďakujem

petamich
28. mar 2022

ked si to prevzala a zaplatila, tak to mozes skusit ale vo vacsine pripadov ti zrejme nevyjdu v ustrety

mamamasama
28. mar 2022

Ak máš ešte čas, tak skús. My s manželom sme to mali horšie. Nie a nie, aby ich konečne vyrobili a tak sme si ich vyzdvihli v piatok pred svadbou. Manžel ich prevzal a keď som doma otvorila krabičku, skoro som odpadla. Dali nám úplne iné vzory. Veľkosť sedela, ale manžel mal lesklú so vzorom a ja matnú s nejakým tepaním. Proste otras. Nemali sme čas to už riešiť, takže ich máme doteraz, ale ja tú svoju nenosím.

stanulienkat
28. mar 2022

Reklamuj, alebo skus vratit, ze tovar nezodpoveda poziadavke.

odesi
28. mar 2022

No to neviem, ked si uz prevzala, ale vyskusat mozes, nevyskusas nevies, vies ako sa hovori. Ja keby som neni s obruckami stotoznena, tak by som si ich nevzala.

potomka
29. mar 2022

Inak to je na porazenie, clovek sa na nieco spolieha a nakoniec je z toho, ved sama vidis, ako drzim palce aby to vyslo ale povacsine ked sa uz nieco prevezme tazko povedat ako sa zachovaju.