Ahojte je tu niekto komu tiež prišla esemeska z Orange že Vám ďakujú za platbu vo výške 98.94 eur??
Dajú sa Vám na nete pozrieť faktúry?
Na nete by si si mala vediet pozriet faktury v zakaznickej zone. Alebo skus zavolat na 905ku a mozno ti to povedia rovno do telefonu
Veď to že na nate som pozerala a nedáju sa pozrieť. Ja som len chcela vediet či nahodou to orange neposoelal viacerym ludom. Lebo prišla rovna sprava mne ale aj mojej mamine. A nevolam neesemeskujem skoro nikde.
Dajú sa na 100% pozrieť, ja si ich tam tiež pozerám ale musím mať prihlasovacie údaje do toho ich systému, neviem či tie údaje niekde vyhrabeš, tie ti mali dať keď si si brala od nich paušál. Tam by si to mala nájsť. Ale ak si nič také neplatila a normálne ani nemávaš takú vysokú faktúru tak by možno bolo dobré keby si tam rovno šla. Či tebe to normálne strháva?
Ďakujem Vám. Ja som sa prihlasila len keď som si dala načitať faktury tak mi napisalo že sa momentalne faktury nedaju pozrieť. Mne to automaticky strhavaju z učtu. Ale z banky mi neprišla esemeska že mi strhli taku sumu. Iba z orange. Tak verim že orange ma chybu niekde.
A nezvyknem platiť taku velku sumu za paušal. No uvidime čo to je. Zistim to.
Tak ak sa ti da, ze mas internetbanking alebo pojdes do bankomatu si pozri ako mas zostatok na ucte a keby si stiahli taku sumu tak to si vsimnes. Mozno ma len orange nejaky misung ale podla mna sa nic zle nestane ak sa tam pojdes na to spytat aby aj oni vedeli, ze niekde maju chybu
pozri si zostatok na účte cez internetbanking, prípadne zbehni do Orange.
Mne prišla dnes.ale.ze.mi.ďakujú ze.som.zaplatila 9.50'e co.som.aj.zaplatila 🙂