Chcela by som sa spýtať či sa v tescu už dajú kúpiť nepotravinove veci? Ďakujem
Od januára v pohode
Áno dajú, dnes sme boli a kúpila som si tam už aj oblečenie
aj v tescu aj v kauflande... aj ked je to zapaskovane cez selfcheck pokladnu prejde vsetko.. a dost casto aj cez klasicku...
Kúpiš tam úplne všetko - drogériu, knihy, oblečenie (ale bez vyskúšania, lebo kabínky nefungujú), včera som kúpila aj posteľné prádlo, utierky, uteráky, mali výpredaj domácich potrieb, takže aj nejaké misky, košíky na ovocie... Dokonca mi bez problémov nablokovali aj lego.
Ďakujem všetkým😊, konečne... 🙄
áno, my sme včera kupili pyžamo dcére, aj veľký kvetináč nám predali
Ja som v nedeľu kupovala v tescu v pohode tenisky a v Lidli už asi pred mesiacom osobné váhy
Daju,v pohode.
Nemalo by sa, ale dá sa. Aspoň vidno, že u nás nie je žiadny "tvrdý lockdown", keby bol, tak by už obchody za to mali desaťtisícové pokuty.
Od začiatku sa dajú kúpiť, každý týždeň tam chodím a ľudia normálne nakupujú hocičo
@lenka2710 no rozdiel je určite v tom, že sa v danom obchode zdrzis o par minut dlhsie, pripadne veľa ľudí je motivovaných ist do obchodu na zimné výpredaje a namiesto toho by boli doma. Nemoralizujem, ale s rukou na srdce, každý vie, že to pridá na mobilite. Ale ano, koronu človek môže chytit hocikde. Včera som volala s rodicmi a ocinov znamy sa vrátil z nemocnice, čo chytil covid od chrchlajucej a kaslajucej susedy na schodisti, ktorá nemala rusko(všetko riešil kuriérom, nebol ani raz v obchode, nikde vonku).
Ano
@lenka2710 Však ja ani nikde netvrdím, že je to tak správne.
My totiž máme na Slovensku taký mačkopes, na papieri prísne opatrenia, ale v realite si z nich každý robí dobrý deň. Keby bol minister vnútra nemeckým dôstojníkom, už by sa bol dávno zastrelil (už si nepamätám, v ktorom filme bola podobná myšlienka pri odsune vojsk z českého pohraničia v r. 1938)...
Ale daju vsetko ja ked som bola nebolo zapaskovane nic
daju sa kupit uplne v pohode. a oni su radi ak sa im tie veci predaju, lebo trebars sezonne oblecenie ak sa nepreda, oni to musia balit a posielat spat do centralneho skladu.len s tym maju robotu navyse. v tescu uplne v pohode aj pokladnicka blokuje, nie je nutne ist k samoobsluznej pokladni. ja som vcera kupovala kopu spodneho pradla vo vypredaji. svokra pred tyzdnom vetrovku a teplakovu supravu.