Dajú sa nejako preniesť staré smsky do nového mobilu?
@egonsk ako?
jednoducho, alebo zlozito.
@egonsk fakt ti dakujem az takúto pomoc
Napríklad pomocou Google cloudu, prípadne veľa značiek mobilov ponúka vlastne možnosti. Ťažko tu radiť - napíš otázku do Google, dopiš model starého mobilu a dostaneš niekoľko možností ako sa to dá spraviť.
@aspergerka stary mobil bol totalne zniceny, (Ani srnky netusia aky bol)operator dal to iste tc , po obnovení konta sa vela toho automaticky obnovilo ale sms nie
Ak si v pôvodnom mobile nemala aktivovany nejaký backup, zálohu na Cloud tak už sms zrejme nenájdeš. Google zvykne byť dotieravý a vyžadovať aktiváciu, skús v novom mobile ( teda ak účet Google máš) aktivovať úcet a spustiť zálohu sms, či ich tam nájdeš. Vlastný účet na zálohy má tuším napríklad aj Samsung a jasné Iphone.
@aspergrka dakujem, tak pravdepodobne sa s tymi udajme mozeme rozlúcit, prave cez Google ucet sa podarilo zachranit niektoré udaje, ale sms tam neboli
Nezabudni si v novom mobile skontrolovať či máš povolené všetky zálohy, aby sa to už nestalo.
rado sa stalo, odpovedal som v rozsahu v akom boli poskytnute tvoje zakladne informacie 😉 ... ak chces vediet co su zakladne informacie, napis a spravim strucny vypis.
@aspergerka mobil nebol moj preto netusia ani znacku
@egonsk tak sprav
1. povodny mobil je funkcny/nefunkcny?
2. ma povodny mobil slot pre SD?
3. ma povodny mobil funkcny datovy port?
4. ma povodny mobil funkcnu bateriu?
5. aky operacny system a v akej verzii bezi, alebo bezal povodny mobil?
6. bolo zapnute sifrovanie udajov?
7. aky operacny system bezi novy mobil a v akej verzii a ma slot pre SD kartu, alebo datovy port?
.... bez znalosti vyssie uvedenych zakladnych udajov je akakolvek odpoved len vystrelom do vzduchu, lebo je velky rozdiel prenasat data medzi platformami Android/iOS/Symbian/Blacbarry/Linux/Windows phone/atd.. A dokonca aj medzi hlavnymi verziami tychto systemov.
@egonsk stary mobil je úplne ale úplne KO, čiže neviem aký bol a už nemá žiaden výstup, čiže tadialto cesta nevedie
tak vidis, zbytocne by som ti teda radil ako na to, ked sa to da uz iba odbornikom, lebo laik ako si ty by to nezvladol ani keby som mu dal popis na 2 A4 😉
ano, daju.