Dajú sa tqm aj teraz nájsť nejaký normalny chlapi? Či to sú všetko nejaký uchylaci ?
6 rokov dozadu som sa tam zoznámila s terajším už manželom 😀 a už vtedy to bolo nič moc teda, ale nájde sa aj svetlá výnimka.
Z osobnej skusenosti je tam uz asi 3/4 ludi nejako psychicky narusenych, pripadne si tam chodia navysovat svoje ego, alebo si tam liecia nejaky komplex, ten zvysok je ok.
Ak si zapnes par dni sklo a pustis filter, uvidis tam par nickov, ktore periodicky tam pisu uletene. Z tych, co si chcu pisat, alebo sa zoznamit ak niekoho oslovis, zistis castokrat, ze to ma tiez nejaky hacik. Popravde mysli, ze uz to je uplne minimalne moderovane a aj preto stratil popularitu. Je smutne, ze zanikla zoznamka, tam bola nadej niekoho spoznat aspon v ramci hobby, atd.. v cechach existuje seznamka, ale tam je uz tiez asi polka ludi postihnuta, vedel by som o tom kvetnato pisat....
Chce to teda bud trpezlivost, alebo zvolit inu formu zoznamenia ci komunikacie.
@egonsk Ano ale akú ?
Asi klasika ulica a miesto spajane s hobby ktore mas, ak teda nejake mas. 🙂
Pred 13 rokmi som sa tam zoznámila s mojim súčasným manželom. Má svoje muchy ale úchylák nie je a je tiež (väčšinou) celkom normálny 🤭 Ale teda k otázke - všade sú aj normálni ľudia ale aj mimoni, hlavne neškatuľkovať.
@mima172 ja tam mam ucet vyse 15 rokov a zial akutalny stav s tym pred 10 a viac rokmi sa neda ani so zavretymi ocami porovnat. Pred tyzdnom ked som odpisal babe, ktora na sklo uz asi 5ty krat napisala, ze si chce s niekym popisat RP, tak mi po druhej vete v RP vynadala, ze tam mam uz tak dlho ucet (dokonca ho mam vyplneny a aktualizovany) a viac neodpisala 🙂 Cize co by si si o nej pomyslela? A takychto pripadov tam stretnes az-az.
Pokec niekto este seriózne navštevuje a normálne to tam funguje ? 😂 nechcem znieť výsmešne, úprimne ma to prekvapuje… z toho čo si pamätám ako to tam vyzeralo už pred xy rokmi, volila by som určite inú zoznamku, kde síce tiež sú muži takí aj takí, ale ten pokec fakt nie… ale možno som len iná veková kategória a preto nepoznám jedného človeka, ktorý tam stále je a mam predsudky, neviem
@egonsk ja som chvíľu bola na Tindri s síce som nehľadala vyslovene vzťah, stretla som tam aj veľmi fajn mužov, s ktorými som mala pár naozaj zaujímavých rozhovorov aspoň v kamarátskej rovine, takže to nebola vôbec taká hrôza, navyše poznám mnoho párov, ktoré sa takto dali dokopy, čiže také stratené to snáď nebude 😊 len ten pokec ma fakt prekvapil, že niekto stále berie vážne 😅
@egonsk Jasné, je možné a vlastne aj pravdepodobné, že sa to tam za tie roky pomenilo. Už za "mojich" čias, keď som tam chodievala sa to tam hemžilo podovínmi. K tej babe - nemyslím to útočne, ja by som tak nevyskkčila ako ona ale teda tiež by som sa snažila zistiť, prečo si na zoznamke už toľko rokov. My že sme tak trocha detektívky, hneď nám blikne kontrolka. V tomto prípade by mi asi napadli myšlienky (neber si, prosím, osobne 🙏), že niekde musí byť háčik, lebo dobrý chlap sa rýchlo "minie".
Ano daju
Rovnako ako vsade inde
Ja som sa pocas lockdownu na pokec zaregistrovala (doteraz nechapem, co mi to napadlo😆), ze v ramci akejsi formy aspon virtualnej socializacie… A ano, 3/4 ludi tam su naozaj velmi cudni, mierne povedane. Takze len z nudy som si to semtam zapla, ze snad najdem niekoho schopneho na pisanie. A nasla som. Ako plynul cas, stretli sme sa a aktualne tvorime par a mozem povedat, ze lepsieho priatela si ani neviem predstavit. Takze ja osobne nelutujem, ze som sa tam ocitla. Keby nebol lockdown a pokec, asi by sme sa nikdy anilen nestretli.🙂
@mima172 hihi.. ok, ja si to neberem vobec osobne, lebo nevies aky tam mam profil a teda len odhadujes, co by niekoho mohlo zaskocit. Kazdopadne prave podnet pre aktivaciu tychto kontroliek je tam vyluceny. Bola to nejaka nevyrovnana osoba, videl som ju este par krat tam. Kazdopadne 7 z 10 oslovenych ludi ti tam zvlada tak 1 az 3 slovne odpovede a ten zvysok uz zvlada aj dlhsie suvetia, ale ked zistis, ze ma galaxiami ovplyvneny tyzden a na zem zautocia zeleni muzickovia, alebo ze ta osoba je po 7mej reinkarnacii a preto je odsudena celozivotne trpiet, tak to uz je dost tazke pre bezneho cloveka nezaradit daneho cloveka do nie celkom beznej kategorie. 🙂 Nevraviac o ludoch, ktori v prvych 10tich RP nadavaju na kazdeho, nasledujucich 10 RP sa dozvies, ze vsetci chlapi su rovnaki bastardi a ich zvysne RP uz su plne zbytkoveho negativizmu z osobnych neuspechov 🙂
ja som prvehoaj druhe priatela aj tretieho nasla na pokeci vzdyto dopadlo rozchodom. S jednym som dvomasom bola polroka, s tretim skoro 6 rokov a nakoniecna badoo som po dvoch rokoch nasla mojho terajsieho partnera.
je to o šťastí, o osude, o tebe ako sa k tomu staviaš...všade nájdeš aj debilov aj normálnych, treba skúšať a vydržať
@demodun 🙂 no vidis a teraz si poloz otazku .. kazda zena chce stabilitu a istotu pre dlhy vztah a ked niekto ma niekde zalozeny desiatky rokov ucet, tak je podozrivy a cudny, popritom to poukazuje na to, ze asi nepotrebuje sa stale nanovo hrat na inu osobnost a je skor stabilny v rozhodnutiach 🙂
Napriklad zrovna na azete mas aj emailovu schranku zadarmo zriadenu zaroven s pokecovym kontom a prave tu vyuzivam, pricom vsak profil priebezne aktualizujem, aby reflektoval moj status ci som vo vztahu, ci niekoho hladam, atd...
Je vsak fakt, ze drviva vacsina zien s viacrocnym profilom napriklad tam maju aj vyse 10 rokov stare profilove fotky a iked uz davno maju rodinu/deti, alebo su aj rozvedene, tak stale sa v profile tvaria akoby prave len ukoncili skolu.
Vsetko je to o ludoch 🙂
Ja mam účet na azete 20 rokov 😊 V profile mam všetko pravdivé - vydatá a mam deti. No deň čo deň napíše nejaký "uchyl" čo chce len trtkat. Ja azet využívam len na maily.
Vsetko uchylaci, mozno daka vynimka.
@chodec15 vacsiu hlupost som dlho necitala
@chodec15 na ulici sa bezne zoznamuju ludia, hej? Pekna zena ide po ulici, oslovi ju muz pozve ju tam na kavu a ona s nim ide? HEJ? 😁😁😁😁Trochu uchylne nie? By si sa divil kolko ludi naslo partnerov na zoznamkach
Asi ako na každej zoznamke. Nájdu sa tam z oboch táborov.