Dajú sa darovať hračky do detského domova?

26. nov 2024

Ahojte zienky. S partnerom sme sa rozpravali, že by sme radi dali hracky deťom, myslite, že by do detského domova vzali? Neviete ako to chodi?

lenuska9999
26. nov 2024

Skus si tam zavolat. Ja som chcela darovat do nejakych detskych domovov (nie v KE ale po mojich okolitych mestach) a vsade mi povedali , ze oni chcu veci bud len nove (vraj z hygienickeho hladiska ) alebo financny prispevok. Tak som sa na to vykaslala.

viestta
26. nov 2024

Detske domovy asi nie, ale na KVP je centrum Dorka, treba sa tam spytat. Potom mas moznost odniest do charitneho obchodu na Hlavnej a v Kosickej Novej Vsi bolo tiez krizove centrum v byvalej ZDS, ale zachytila som, ze sa ma stahovat. Neviem ci uz su prestahovani alebo nie.

kacena4
26. nov 2024

myslis nieco ako vianocny dar? nove kupovane? ci po detoch pouzite? ak nove ako dar tak odporucam nakontaktovat sa na najblizsie zariadenie, nemusi to byt detsky domov, moze to byt aj krizove centrum. ale treba si uvedomit ze casto tam nie je 1-5 deti ale desiatky a treba zvazit ake darceky. hracky su za mna uplne zbytocne (pracovala som 10r v detskom domove) deti casto potesi cieleny dar ktory v tej chvilu chcu, potrebuju... drzim palceky

timilv
26. nov 2024

Ja som teraz zisťovala u nás lebo som triedila deťom detské izby a u nás detské domovy použité neberú. Za dve autá vecí (hračky, oblečenie, autosedačku,...) sme teda odniesli do komunitného centra a oni to prerozdelia rodinám, ktoré poznajú a vedia že im to pomôže.

tomcimka
27. nov 2024

Skôr dať do krízového a núdzového bývania. Alebo zaniesť na mestský úrad na odbor sociálnych služieb a oni už zanesú do zariadení,ktoré spadajú pod mesto.

majcinka212
27. nov 2024

ked som bola mensia, bol v nemocnici mikulas a dostavali sme tam taketo pouzite plysaky