Dajú sa blokovať kupujúce - predávajúce?

betty8080
12. dec 2023

Dobry den,daju sa tu blokovat kupujuce-predavajuce? Som tu uz dlhe roky a zatial som nic neriesila.Ale uz ma naozaj nebavi 5,7,10 dni cakat pokym sa niekto vyjadri ci danu vec berie alebo nie. Otazka je este inzerat aktualny?Napisem ano.To je v pohodke,lebo dany inzerat nepozastavujem na inych strankach.O 3dni odpoved super poslite cislo uctu. Poslem cislo uctu,samozrejme inzerat vsade inde pozastavim a cakam dalsie 3 dni alebo vobec osobka neodpise a mne veci vsade stoja. Je problem napisat rozmyslela som si to alebo prepacte nemam uz zaujem? Pozerala som vela recenzii u inych uzivatelov kde sa toto riesilo. A tie odpovede tipu nesedim nonstop na MK....tak prepacte to je akurat zavadzanie predavajuceho alebo kupujuceho.Neodjednavajte pokial nemate cas riesit,oberate inych ludi o cas,ochotu a peniaze. A tiez je hanba pokial pisete a velmi dobre viete ze o danu vec vobec nemate zaujem.

didamt
12. dec 2023

Inzeráty pozastavujem až ked príde platba.

betty8080
autor
12. dec 2023

@didamt zacnem asi aj ja.

katarinaba
12. dec 2023

Neda sa zablokovat. Ja mam dojem, ze to z toho maju deti zabavu. Tiez uz nepozastavujem, nerezervujem. Chces, ber, nechces, nechaj tak. Ak by sa aj stalo, ze mi pridu dve platby na jeden tovar, tak proste vratim platbu a predam tej, ktora jednala rychlo a korektne. Dovi, dopo.
Este kupujuce - ze si robia srandu, pochopim. Ale ze predavajuce nekomunikuju, tak to nerozumiem. Jasne som napisala, ze beriem. Dala si podmienky, tak som odpisala, v poriadku beriem aj tak. Prosim cislo uctu, cenu postovneho - a ani obraz ani zvuk. Tak reku vdaka.

mk22
12. dec 2023

@betty8080 predávam aj inde, nie len tu.
Až keď mám sumu na účte, inzerát pozastavím a odstránim z iných portálov, skôr nie.. A už vbc nie vtedy, keď mi napíšu ze mam poslať iban.. To nie je predaj.. Pošlem iban a ditycna sa už neozve..

elizabeth170
12. dec 2023

@betty8080 ja mám zase problém, že mi neodpisuje predávajúca, chcem kúpiť overal pre dcéru, napísala som štyrom a ani jedna mi neodpísala a to čakám už týždeň, tiež mám na to nervy, lebo neviem, či mám čakať alebo hľadať ďalej 🤷

betty8080
autor
12. dec 2023

@elizabeth170 asi hladat dalej🙂nechapem to inak.

jani727
12. dec 2023

tiež mám s tým problem u veľa používateľok.

elizabeth170
12. dec 2023

@betty8080 keby aspoň napísali, že teraz nemajú čas, napíšte neskôr, tak by som počkala, no čo už idem hľadať ďalej 🙋