Ahojte, aká je podľa vás najlepšia maska na tvár na hydratáciu pleti? Máte nejakú konkrétnu obľúbenú značku masky alebo aj nejaké domáce typy? Ďakujem za odpovede. Pekný večer. ;)
Mňa zachránila značka Mary Kay. A to nehovoriac o tom, že trpím hormonálnym akné - ma dala totálne dokopy 🙂 Platila som u dermatologičky nehorázne sumy za kozmetiku, ktoru mi odporúčala. Ale nič mi dlhodobo nepomáhalo. Jedine MK 🙂 Skús si nájsť nejakú poradkyňu. Pár týždňov trvalo, než sa nám podarilo s tou mojou nakombinovať presne to, čo mi sedí. A to je Time Wise rada, Botanical nejaké veci a aj Clear proof 🙂
No a masky - Gélová Time Wise je na hydratáciu 🙂 Absolutna topka. Potom ta čierna uhlíková je top, a ešte mám jednu z Botanical sady, taká biela pasta. Tá je ale keď sa náhodou vyhádžem. Co ale znamená, že na druhý deň je 80% výsevu preč...
Mne Mary Kay nesedelo vôbec. Používam teraz od Annemarie Borlind masku a tá je fajn, podľa mňa je dobré dávať si na pleť kvalitnú prírodnú kozmetiku 🙂
Testovala som masky od Avonu, za mňa nič moc... teraz testujem masky od Ziaja a som milo prekvapená, veľa ľudí si chváli ešte značku Freeman🙂podľa mňa to treba skúšať lebo každí ma inú pleť.
@monicka144 ďakujem veľmi ❤️
@matuskova003 ďakujem veľmi za rady ❤️
@tyrkysova_kobyla ďakujem
Ja robím s Mary Kay teraz sú masky v 20% zľave ak by bol záujem dnes robím objednávku. Na hydratáciu je Hydratačná gélová maska s regeneracnym ucinkom. Teraz keď je teplo je dobré držať ju v chladničke a perfektne vzpruží pleť. Má prezývku aj lenivá maska lebo sa môže nechať na pleti celú noc. 🙂
Zeleny il od saloosu, moze pridat aj 1-2 kvapky pleťového oleja od nich alebo potom po zmyti naniesť olejcek aky ti vyhovuje. Tento il je paradna vec 🙂 maju ho aj v dm alebo na saloos stranke nájdeš
@michelle567 ja ju milujem 🙂 a veru tiez ju nechavam celu noc na tvari 😀 a potom ta plet rano... dokonaly vymysel 🙂
@xxooxxoo ja vacsinou pouzivam len masky z DM a som spokojna 🙂