😉 Babenky dajte mi prosim daky dory tip na film nieco na styl pycha a predsudok,alebo suboj srdc,mozu byt aj novinky,ale nech je tam hlavne viacej laskyy 😀
Odviate vetrom (najklasickejšia klasika), Sestra kráľovnej, Elisabeth (ale tam tej lásky tak veľa nie je), Kráľovnin náhrdelník, Izba s výhľadom (to je tak na štýl Austenovej)...
mna ako prve napadol shogun s r.chamberlainom 🙂 milovala som ten mini serial,potom vtaky vtrní-no to su vsetko serialy.Film predsa nas majster kat 😉 ,zahranicne agora,šarlatové pismo,admiral,...
otrepane, ale stale dobre...Robin Hood, Prvy rytier a vsetky casti Sissi 😉
nádherný je Anna a kráľ,,, lepší je v cz
Moje oblúbené sú Návrat do Cold Mountain alebo Odviate vetrom. 🙂
čtyři pírka 🙂
dnes som si stiahla vasen a cit, ak budem mat cas zajtra si to pozriem a dam vam vediet, ake to bolo 🙂
Film vasen a cit je dlhy a nudny ☹ podla mna patri medzi filmy, ktore staci pozriet raz...
Ale, film Amazing grace urcite odporucam 🙂
Moll Flandersova
tess of the d'urbervilles - je aj film (r.1979), aj miniserial (4 diely) z roku 2008
láska v bílem pekle miniserial 4 diely 🙂
a co tak klasika Statočné srdce - http://www.videozoom.sk/statocne-srdce/ ?? Je to pekný historický film, kde nechýba romantika a akčnosť. Dobrý dej a skvelé herecké výkony u mňa radia tento film medzi najlepšie.