Prosím vás nejaký praktický tip na ulozenie náušníc, casom ich vzdy zamotám, nemam prehľad o nich, mam ich v komode v dóze, tak na stojaka ked by som ich nejak zavesila to jedine v skrini, inde nemam miesto, ďakujem pekne.
Ja šijem náušnice a mám ich uložené v sperkovnici ale aj na drevenom ráme s klinčekmi, na ktorých sú natahane šnúrky, náušnice si visia a je to fajn 🙂
Pozri drevené škatule s priehradkami napr. na čaj, prípadne iný typ nádoby na tento spôsob. Aj maličké uzatvárateľné sáčky by ti mohli v kombinácií s tou dózou poslúžiť. Alebo si vyrob niečo na skriňové dvere. Náušnice s háčikmi si tam môžeš trebárs nejak na sieťovinu povešať.
Ved zadaj do googlu “organizer na nausnice”, prepni sa do obrazkovych vysledkov a vyberaj 🙂 Dcera ma taky stojan, kde sa daju vesat, ma ho polozeny na skrinke, bolo by to prakticke, no trochu sa na to prasi... A niekedy nema trpezlivost a zase len povedla toho nakladie nausky na kopku 🙂 Ale by aju aj take akoby igelitove vreckare na cele dvere, kde kazde nausky su v inom vrecku...
@jajko22 minule som videla ako si ukladaju nausnice do gombicky, aby sa im nepoplietli.
@jajko22 ja zatial tiez nemam miesto na organizer - tak som nastrihala z kartonu/hrubeho papiera stvorceky a kazdy par mam napichnuty v tom stvorci. takto sa mi aspon nepostracaju a mam ich pri sebe.