Zdravím všetkých,
chcel by som si kúpiť Dáciu Sandero Expression TCe 90 CVT.
Je to vhodná voľba? Sú tu majitelia Dácii, ktorí sú spokojní? 🙂
Za akúkoľvek radu budem vďačný.
@klarissa25 my mame firemne auto Daciu niekolko rokov,najazdenych vela km a spokojni sme. Tiez sme somrali na zaciatku,ze Dacia....ale nezradila nas este nikdy
@marca12 najmenej bezpečné auta...presne ako píše kocka nado mnou
Daciu NIE
@stehlikovo my mame daciu uz 15 rokov sandero , ide ako hodinky okrem menenych zakladnych veci funguje ako hodinky.
@stehlikovo otázne je,čo od auta očakávaš. Ja síce s Daciou skúsenosti žiadne nemám, ale keďže je to malo bezpečne auto tak by som ho ani nechcela. Druhá stránka je spoľahlivosť. Keďže vyššie píše,že autíčko to spoľahlivé je....
tu sa dacia neodpúšťa, tu má každá aspoň mercedes 😉
@stehlikovo Dacia 1310 kombi bola moje prve auto.Bolo to kombi a jedine pre mna financne dostupne auto na tu dobu.Najazdil som cez 100 000km.Mala vzadu velmi mäke pruziny,ktore som vymenil za druhe a bolo po probleme.Auto ma nikde nenechalo a svoju sluzbu splnilo.Pomerne rychlo zacala hrdzaviet,ale podarilo sa ju predat -kupil je rumun na export.Dnesne Dacie su kvalitativne niekde inde,ako vtedy.Pokial chces nove lacne auto,chod do toho.Motoricky su na tom velmi dobre.Co sa tyka komfortu a bezpecnosti,zodpoveda cene.Ja osobne si kupim radsej jazdenu toyotu ako zanovnu Daciu,aj ked som chvilku rozmyslal,ze do prace si Daciu kupim.Je to velmi individualne,kazdy ma ine naroky.Poznam ludi co jazdia s Daciou a su velmi spokojny,ale aj takych co nadavaju.Odvez sa,vyskusaj aj ine auta porovnaj a potom sa rozhodni.Rozhodnut sa musis sam...Ak to ma byt prve auto,mozno by som kupil jazdenku za par eur a po dvoch rokoch kupil novsie.Auto by ta malo doviezt bezpecne z bodu A do bodu B.To spravi nove,ale aj jazdene.Ak kupis nove,hned ako opustis predajnu ma o 20% nizsiu hodnotu,nehovoriac o tom,ze Dacia ako jazdenka,sa asi nebude dobre predavat.Drzim palce a napis ako si sa rozhodol.🤗
@zuzanka.zuzu zas dva extremy? je tazke pochopit a prijat fakt, ze je xy spolahlivejsich a bezpecnejsich aut na trhu za rovnaku cenu, alebo starsie spolahlive auto za nizsiu cenu? to je taky argument ako ked niekoho skritizujes, tak hned zavidis. autor sa spytal, dostal relevantnu odpoved, nechapem taketo slepice ako ty, co za tym hned hladaju nieco viac. ale ked ta to zaujima, mam 15 rocny golf, ziadny mercedes. spolahlive auto s kvalitnym motorom.
@pukina no slepica si tu akurát tak ty 😘 a vôbec ma nezaujíma aké máš auto, to čo si o sebe namyšlaš? 😂
@zuzanka.zuzu vsak si precitaj, co si napisala, tak zrejme ta to strasne zaujima. hlavne ze si prispela do temy
@stehlikovo mam daciu sandero manuál, kúpenú 2023 novú, zatial maximálna spokojnosť. Vyzerá elegantne, nič jej nechýba. Je nové a to je pre mňa dôležité. Co som počula, nekazia sa.
Dacia ani zadarmo..to je všetko co k tomu napíšem