Dá sa zoznámiť na instagrame alebo na Badoo?

6. aug 2020

Dá sa zoznámiť na insta ? Či to slúži skôr na sledovanie ľudí ? Aké máte skúsenosti z Badoo? Sú tam skôr uchylovia alebo aj normálni muži ?

martinals
6. aug 2020

Každá internetová zoznamka je tak trochu hop alebo trop. Určite sa nájdu aj normálny ale aj tí čo sú mimo. Záleží od konkrétneho pána 🙂

ivkazba
6. aug 2020

Ja som sa s mojím partnerom zoznámila na Badoo. Ale pred ním ma oslovilo za tie 2 dni na Badoo pár desiatok podivných ľudí.

ella_price
7. aug 2020

Kamarát si našiel cez Badoo teraz už jeho manželku, s ktorou majú bábo 🙂 Kolegyňa sa stále snaží cez tinder a instagram, ale to je jeden nevydarený vzťah za druhým, takže naozaj hop alebo trop 🤷🏻‍♀️

vilma7
7. aug 2020

Spoznala som manžela cez Badoo, ale bolo tam aj kopec mužov čo im išlo len o sex. Takže potrebuješ trpezlivosť.

kiki9871
7. aug 2020

Jedna kamoska si cez Instagram nasla manzela, uz maju aj 2 deti😉 druha zasa cez Badoo...Ja instagram nepouzivam ale ked som mala uz davnejsie Badoo, tak som natrafila hlavne na chlapov, co chceli len sex. Takze asi len o stasti to je, koho natrafis

janka_266
7. aug 2020

Ja som sa s mojim manželom zoznámila na badoo, bol prvý, čo mi tam napísal. 😊

tosomja
7. aug 2020

Ja som spoznala môjho na pokeci a veru, viac uchylov ako džentlmenov 😁 a či Badoo, zoznamka, atď...jedno kopyto.

drimonna
12. aug 2020

Ja som mala bývalého aj súčasného z pokecu... Je veľa úchylov tam aj na Badoo,ale možno aj ty dakoho normálneho nájdeš... ❤️❤️❤️môj bývalý sa zdal byť úplne v pohode,ale časom z neho vyšlo len to,že chcel sex...ale tento súčasný je strašne super a neľutujem,že som to s pokecom nevzdala aj po tej skúsenosti...💙Môj druhý bývali bol z ig a ďalší z FB...ani to nedopadlo dobre,ale určite sa zoznámiť a spoznať dakoho cez internet dá a môže to aj vyjsť 🙂 Ale dávaj si pozor a never každému...

prahaxx
Autor odpoveď zmazal
Zobraz