Ak sem pridám diskusiu, dá sa napríklad po dni zmazať ? Ale nie adminom, ale mnou. Chcem sa spýtať niečo, čo nechcem aby ostalo potom na konikovi. Chcem len poradiť a potom to zmazať. Písala som tu minuly týždeň ohľadom niečoho a teraz keď si najdem diskusiu, dám zmazať nezmaže mi to takze to nejde zmazať ?
Nie, neda. Iba admin.
Ak tam mas co i len jeden koment, uz ju sama nezmazes. Musis o to poziadat adminov.
@chiaraaaa Práveže chcem sa niečo spýtať, ale nechcem aby sa to potom dalo najst na konikovi. Ide o jednu situáciu, ktorú keby si prečíta kamarátka alebo niekto z blízkych tak by sa vedelo že ide o mna. Vieš mi prosím ťa povedať ci na isto keď nebude anonymná sa dá zmazať?
Nie, ani diskusiu pod svojim nickom nezmazes
@chiaraaaa ako sa požiada ? dá sa mu napísať?
Klikneš na tu šípku otvorí sa ti okno na nahlásenie diskusie a tam admin9vi napíšeš žiadosť o zmazanie. Ak uznajú, že ju treba zmazať, zmazu ju
Klikni na tu diskusiu- nahlas a odovodni.
Veď sa spýtaj na stene. To môžeš zmazať hocikedy.
@koniarova akej stene ?
anonymnu diskusiu ti admini odmietnu zmazat. mam skusenost. neviem preco, asi im to robi radost. a diskusiu pod vlastnym nickom mi tiez nechceli zmazat, lebo blablabla neviem preco, lebo su asi vadni....
@mrkvicka060 presne tak,tiez som raz anonymne opisovala rodinnu situaciu, potom som ich poziadala o zmazanie a zamietli, vraj sa v takej situacii mozi najst aj iní...
Za mna spravne, ze nemazu anonymne diskusie. Ved su anonymne, tak vas nik nepozna. Ani pod nikom vas nik nepozna, pokial nemate fotku.
@oli18 Jasne ze mozu spoznat ked je situacia podrobne opisana. Raz tu jedna pisala nieco o upratovacke z firmy a ta upratovacka sa v tom nasla a aj sa zapojila do diskusie. Jedna zase pisala o svagrine, dost sa stazovala a potom sa verejne musela ospravedlnit lebo svagrina jej na to prisla a doma mala kvoli tomu dusno.
vsak ale ked niekto potrebuje relevantne poradit tak situaciu asi opisat musi. a to je uz potom veeelmi vysoka pravdepodobnost, ze sa v tom niekto zucastneny najde. a ked zas situaciu neopise, tak jej "nikto nevie poradit, ked situaciu viac neopisala"