Dá sa zmazať diskusia?

19. nov 2022

Ak sem pridám diskusiu, dá sa napríklad po dni zmazať ? Ale nie adminom, ale mnou. Chcem sa spýtať niečo, čo nechcem aby ostalo potom na konikovi. Chcem len poradiť a potom to zmazať. Písala som tu minuly týždeň ohľadom niečoho a teraz keď si najdem diskusiu, dám zmazať nezmaže mi to takze to nejde zmazať ?

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
19. nov 2022

Nie, neda. Iba admin.

veronikaszabova
19. nov 2022

Ak tam mas co i len jeden koment, uz ju sama nezmazes. Musis o to poziadat adminov.

autor
19. nov 2022

@chiaraaaa Práveže chcem sa niečo spýtať, ale nechcem aby sa to potom dalo najst na konikovi. Ide o jednu situáciu, ktorú keby si prečíta kamarátka alebo niekto z blízkych tak by sa vedelo že ide o mna. Vieš mi prosím ťa povedať ci na isto keď nebude anonymná sa dá zmazať?

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
19. nov 2022

Nie, ani diskusiu pod svojim nickom nezmazes

autor
19. nov 2022

@chiaraaaa ako sa požiada ? dá sa mu napísať?

viestta
19. nov 2022

Klikneš na tu šípku otvorí sa ti okno na nahlásenie diskusie a tam admin9vi napíšeš žiadosť o zmazanie. Ak uznajú, že ju treba zmazať, zmazu ju

whatever1
19. nov 2022

Klikni na tu diskusiu- nahlas a odovodni.

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
koniarova
19. nov 2022

Veď sa spýtaj na stene. To môžeš zmazať hocikedy.

autor
19. nov 2022

@koniarova akej stene ?

mrkvicka060
19. nov 2022

anonymnu diskusiu ti admini odmietnu zmazat. mam skusenost. neviem preco, asi im to robi radost. a diskusiu pod vlastnym nickom mi tiez nechceli zmazat, lebo blablabla neviem preco, lebo su asi vadni....

caroline_
19. nov 2022

@mrkvicka060 presne tak,tiez som raz anonymne opisovala rodinnu situaciu, potom som ich poziadala o zmazanie a zamietli, vraj sa v takej situacii mozi najst aj iní...

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oli18
19. nov 2022

Za mna spravne, ze nemazu anonymne diskusie. Ved su anonymne, tak vas nik nepozna. Ani pod nikom vas nik nepozna, pokial nemate fotku.

whatever1
19. nov 2022

@oli18 Jasne ze mozu spoznat ked je situacia podrobne opisana. Raz tu jedna pisala nieco o upratovacke z firmy a ta upratovacka sa v tom nasla a aj sa zapojila do diskusie. Jedna zase pisala o svagrine, dost sa stazovala a potom sa verejne musela ospravedlnit lebo svagrina jej na to prisla a doma mala kvoli tomu dusno.

oli18
19. nov 2022

@whatever1 tak to je velka nahoda, ak je tu niekolkotisic registrovanych uzivatelov

mrkvicka060
19. nov 2022

vsak ale ked niekto potrebuje relevantne poradit tak situaciu asi opisat musi. a to je uz potom veeelmi vysoka pravdepodobnost, ze sa v tom niekto zucastneny najde. a ked zas situaciu neopise, tak jej "nikto nevie poradit, ked situaciu viac neopisala"