Ahoj zienky....da sa prosim Vas zistit nejako meno majitela podla telefonneho cisla?dakujem
@pupavka123 podľa mňa ak nieje utajené mohol by to ho dať operator
skus http://telefonny.zoznam.sk/ ja tak hladavam
Neda sa podla cisla nik ti to nepovie
@stanulienkat Skusala som a nic 🙂
@bronia13 Dakujem,ale neviem ani meno,ani adresu,nic..len t.c.
@pupavka123 nemas niekoho znameho operatora?
@lucindao keby som mala,tak sem urcite nepisem 🙂
@pupavka123 aky je to operator?
@lucindao T-mobile myslim 0910 🙂
@pupavka123 ano to je t mobile,bohuzial toto neviem
@pupavka123 skus ist na to sedliackym rozumom.Ja som si ho zistila,ale som troska musela zaklamat.AK ta nič nenapadne napis mi.Poradim ti,ako som to zistila,kto je tym čislom
@pupavka123
@lucindao
nemusí byť T mobile, mohol si ho preniesť...
@mihula Dakujem pekne,pisem ti IP 🙂
@mihula
Ahoj MIhula, mozes mi pls poradit ako si zistila meno majitela uctu? Je to dolezite, podviedli ma na bazosi a admin mi poskytol toto cislo, tak chcem vediet, ci sa zhoduje s menom, pod ktorym ta osoba vystupovala. Dakujem
ahoj aj ja by som rada zistila meno volajuceho poradi mi niekto ako na to?dakujem
Ahojte aj ja by som rád vedel ako sa to dá mám jedno číslo čo večne vkuse prezváňa už ma to vážne nebavíííí ☹
Prosim pomoze mi niekdo zistit meno podla cisla to cislo je 0940288405 posiela mi esm sky hnusne,uz aj urazajuce,a vyhruzne, prosim vie niekdo ako sa to da ziatit,dakujem
@mihula Ahoj. Aj ja by som chcel vediet ako zaklamat, aby som zistil majitela tel cisla. Dakujem.
Prosím poradte ako sa dá zistit meno podla telefonneho čísla.Dakujem
Prosim Vas ako zistim meno podla telefonneho cisla?Dakujem.
@mihula ahoj potrebovala by som surne zistit meno podla tel cisla... viac napisem sukromne len prosim ak vies pomoct napis dakujem 🙂
Prosim,tiez surne potrebujem zistit cislo
@evca1234
neviem zistit podla čisla meno , nepodarilo sa to ani policii
Mihula,prosím ta mohla by si aj ne poradit ako zistiť k číslu meno a tiez aj naopak...moc by som ti bola vďačná
skus dat cislo do googlu