Zdravim, da sa nejako zistit majitel telefonneho cisla? Teda ak to nie je ziadny marketing, banky atd
žiadny telefonna spoločnost nedá meno a adresu majitela na základe telefonneho čísla. Opačne to ide. Takže jedine cez trestné oznámenie
Cez zoznam. Sk, sa dalo kedysi, neviem ci to este funguje.
Cez tel zoznam máš službu. Napíšeš tam konkrétne číslo a svoj email. Následne ti ukážu, ako poslať spoplatnenu (3€) sms s kódom, ktorú odošleš. Po potvrdzovacej sms ti zašlú email s menom majiteľa čísla. Fungujú iba od pondelka do piatka. Super služba, využila som už veľa krát.
to je dobra rada
@brembo ako opacne to ide? Ked dam meno najdu telefonne cislo?
@damnel ano jedno cislo vyvolava, prezvana, zodvihnem a ticho. Uz som aj blokla, chvilu boj pokoj a zacalo to z ineho cisla, to je jasne, ze je to ta ista osoba.
áno,ale musíš u každého operátora,ked si nechal suhlas na zverejnenie čísla.
zákony sa zmenili.
skús si to číslo hodiť do Google, niekedy tam nájdeš toho človeka, pokiaľ by napr. podnikal, niečo robil, mal vlastnú stránku, sú aj takí, čo súkromné číslo capnú aj na web, kde majú svoje podnikanie/ambulanciu alebo tak. Ale inak veľa ľudí má súkromné/utajené číslo, to nenájdeš ani cez zoznam sk ani zlaté stránky online ani nič. A polícia ti inak tiež nepovie majiteľa toho tel. čísla, aj keby tam napr niekoho máš, lebo už sa všetko eviduje a mohli by mať z toho problém, že vytiahli tel. čísla toho človeka v systéme.
Ak je na cislo viazana nejak firma tak sa da takto najst, no pri fyzickej osobe, neviem, ci je to len tak lahke. Muselo by tam byt asi nejake protipravne konanie, aby si si to vedela zistit
@bajka16 zo zvedavosti som skusila dat svoje cislo a ziadny vysledok, dala som muzove a to naslo, ale len krstne meno, to mi napadlo, ze nedavno na bazari predaval nieco a mal tam krstne meno uvedené
Existujú weby ako neznamecislo.sk, kde môžeš skúsiť číslo vyhľadať. Inak to vôbec nemusí byť tá istá osoba ako číslo, čo si si zablokovala. Stačí aby sa raz tvoje číslo ocitlo na nejakom zozname kontaktov, ktorý niekto predáva rôznym firmám a už ti budú vyvolávať všemožní predajcovia, anketári a pod. Asi pomôže len zablokovať aj toto číslo.
@rol76 chápem ako to myslíte. Ak chce niekto zostať v anonymite, musí si dávať pozor a nikde číslo neuvádzať. Prípadne mať dve čísla, jedno na svoje meno a druhé anonymné. Ale to skôr využívajú zlodeji telefónov, ktorí keď vložia takúto sim do ukradnutého mobilu, policajti nevedia zistiť ich totožnosť, čo je v tomto prípade na škodu.