Dá sa zistiť dostupnosť tovaru v Tescu?

katka2717
15. nov 2021

Ahojte, prosím vás neviete náhodou či sa dá zistit dostupnosť tovaru (hračky) v tescu aby som nemusela zbytočne prevozit xy km? Ďakujem 🙂

luci310
15. nov 2021

@katka2717 však tam zavolaj a opýtaj sa či je to možné

denkatn
16. nov 2021

to uz tak nefunguju, lebo ja som to vlani uz skusala a vsetky obchody maju callcentrum informacnu linku a niekedy sa nevedia k takymto veciam vyjadrit, lebo ten na call centre nema taky pristup ako pokladnicka do systemu... ale skus a uvidime ci tato moderna doba posuva zakaznikov dopredu alebo niekde na brigadnika na callcentre, ktory vie len to co je na stranke napisane, takze dozadu...

rdi
16. nov 2021

Ono neviem ci sa to da aj tak, ze prides do tesca, ktore mas najblizsie a tam sa opytas na informaciach ci by nevedeli nemohli zavolat aj do ineho Tesca a zistit. Priznam sa neviem ci sa to robi aj v takychto supermarketoch, to mam len z klasickej predajne topanok, kde mi zistila velkost topanky aj v inej predajni 🙂

denkatn
16. nov 2021

ano priamo v obchode by sa to malo dat. ide o to, ze ked si doma a chces zistit ci sa ti oplati niekam ist, ci to maju, tak vtedy sa to neda.( asopn mne sa nedalo)