Dá sa u nás kúpiť pevná linka pre deti?

blackgirl1
2. aug 2019

Ahojte, vedeli by ste mi niekto poradiť? Vo filme bývajú niekedy také špeciálne telefóny a pevné linky, kde dieťa stlačí jedno konkrétne tlačidlo a dovolá sa buď rodičom, záchranke atď... Neviete, či by sa dalo niečo také zohnať aj na Slovensku?

pininka1
2. aug 2019

Každá modernejšia pevná linka ako aj mobil má službu predvolené čísla, kde ty nahras pod urcite číslo telefónne číslo toho koho chces. My sme to mali doma tak pred 20 rokmi. Myslím že také telefony, využíva sa to hlavne pre dôchodcov majú v obchodoch ako Nay a pod.

janage
2. aug 2019

@blackgirl1 ahoj urcite existuju dcerina spoluziacka mala. Ked stlacila gombik vytocilo rodica. Plus tusim aj nejake dalsie funkcie. Kedze,sa vsak takto zabavala cez vyucovanie pod lavicou dlhe trvanie to nemalo a vzali jej ich. Do skoly zo skoly ju vodili a v skole ak nieco vola ucitel rodicom. Tak popravde som nechapala naco jej to obstarali. A v takom duchu som to vysvetlila aj mojej co samozrejme tiez hned take potrebovala.😁

lidia73
2. aug 2019

@blackgirl1 to su predvolby, to sa da dat aj do telefonu aj do pevnej linky ako takej, zalezi ale aj kolko ma rokov a tak, myslim, ze malemu to netreba a starsi si vie normalne vytocit bez predvolby

janage
2. aug 2019

@blackgirl1 take nieco myslis? Daj do googla smart hodinky pre deti

blackgirl1
autor
4. aug 2019

Ďakujem za odpovede, pozriem si tie hodinky 🙂