Dá sa prežiť cesta flixbusom?

laurikasarinkaq
20. jún 2022

Cestoval niekto z vás flixbusom ? Je cesta moc nepohodlná alebo dá sa prežiť ?😄 mam na vyber cestovať vlakom alebo flixbusom ale viac by mi čo sa ceny týka vyhovoval flixbus preto ma zaujima kto už nim išiel a ako ste to zvládali , pripadne nejaké výhody nevýhody alebo cokolvek co sa mi môže zísť mi môžete napisat 🙂

e1i
20. jún 2022

@laurikasarinkaq v prvom rade aj na cestu busom/vlakom do cudziny potrebuješ platny doklad s fotkou, nie iba papier o zadani výroby OP (kedze si sa inde pytala na lietadlo). Po druhe záleží kam, vlak je pohodlnejsi, mozes sa prejst...

janai1
20. jún 2022

Normálny autobus... Ja by som na dovolenku autobusom necestovala

eebee
20. jún 2022

Sú v tych autobusoch toalety?

ildiko36
20. jún 2022

@laurikasarinkaq ja som chodila z Viedne do Frankfurtu alebo z Frankfurtu do Prahy, da sa prežiť cestu keď sa chceš niekam dostať lacno.
Musiš mat cestovný pas, vytlačený lístok , mozes brať kufor 1velky a 1prirucnu batozinu, uz na kg sa nepametam,ale to si zavolaj na flixbus a povedia ti..za ďalší velky kufor sa doplaca buď na mieste ale tam je dradší, ked to objednas spolu s listkom mas to lacnejsie

ildiko36
20. jún 2022

@eebee ano sú, a maju aj napoje ktore si možes zakupiť

martinmmartin
21. jún 2022

Napis ze o aku cestu ide, je predsa rozdiel ak cestujes busom z Nitry do Surian alebo z Warsavy do Lisabonu....

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
laurikasarinkaq
autor
21. jún 2022

@martinmmartin ide o 15 hodinovú cestu z Bratislavy do talianska

laurikasarinkaq
autor
21. jún 2022

@e1i dnes som si dala spraviť op ktorý ma byt hotový do dvoch dni , našťastie som to vyriešila 😄

ildiko36
22. jún 2022

@laurikasarinkaq este ti poradim, keby si mala cestou späť viac veci, ja som mala ten velky kufor sa mi za do 25kg a ten maly ked sa dobre pametam okolo 9kg, tie idu na spodok autobusu, kabelku možes brať hore no ja som mala vzdy taku väčšiu a niekedy som natrepala este aj do toho dobrych 9kg😂, kabelky nezvyknú važit, na vrch som dala jedlo, to vies dať pod sedadlo

akinom0077
26. jún 2022

@laurikasarinkaq isla som 750 km s Flixbus v roku 2019 naposledy za mna pohode uplne ok ja to mam rada

akinom0077
26. jún 2022

@laurikasarinkaq presne do It som s nimi isla zalezi ako si nastavena mne autobusy do it nerobia problem hlavne ked idu na noc zboznujem to ma to pre mna akesi caro - prvych dovoleniek z detsva. Ked uz som mala auto obcas aj tak idem autobusom fo it lebo to zboznujem