Cestoval niekto z vás flixbusom ? Je cesta moc nepohodlná alebo dá sa prežiť ?😄 mam na vyber cestovať vlakom alebo flixbusom ale viac by mi čo sa ceny týka vyhovoval flixbus preto ma zaujima kto už nim išiel a ako ste to zvládali , pripadne nejaké výhody nevýhody alebo cokolvek co sa mi môže zísť mi môžete napisat 🙂
Normálny autobus... Ja by som na dovolenku autobusom necestovala
Sú v tych autobusoch toalety?
@laurikasarinkaq ja som chodila z Viedne do Frankfurtu alebo z Frankfurtu do Prahy, da sa prežiť cestu keď sa chceš niekam dostať lacno.
Musiš mat cestovný pas, vytlačený lístok , mozes brať kufor 1velky a 1prirucnu batozinu, uz na kg sa nepametam,ale to si zavolaj na flixbus a povedia ti..za ďalší velky kufor sa doplaca buď na mieste ale tam je dradší, ked to objednas spolu s listkom mas to lacnejsie
Napis ze o aku cestu ide, je predsa rozdiel ak cestujes busom z Nitry do Surian alebo z Warsavy do Lisabonu....
@martinmmartin ide o 15 hodinovú cestu z Bratislavy do talianska
@e1i dnes som si dala spraviť op ktorý ma byt hotový do dvoch dni , našťastie som to vyriešila 😄
@laurikasarinkaq este ti poradim, keby si mala cestou späť viac veci, ja som mala ten velky kufor sa mi za do 25kg a ten maly ked sa dobre pametam okolo 9kg, tie idu na spodok autobusu, kabelku možes brať hore no ja som mala vzdy taku väčšiu a niekedy som natrepala este aj do toho dobrych 9kg😂, kabelky nezvyknú važit, na vrch som dala jedlo, to vies dať pod sedadlo
@laurikasarinkaq isla som 750 km s Flixbus v roku 2019 naposledy za mna pohode uplne ok ja to mam rada
@laurikasarinkaq presne do It som s nimi isla zalezi ako si nastavena mne autobusy do it nerobia problem hlavne ked idu na noc zboznujem to ma to pre mna akesi caro - prvych dovoleniek z detsva. Ked uz som mala auto obcas aj tak idem autobusom fo it lebo to zboznujem
@laurikasarinkaq v prvom rade aj na cestu busom/vlakom do cudziny potrebuješ platny doklad s fotkou, nie iba papier o zadani výroby OP (kedze si sa inde pytala na lietadlo). Po druhe záleží kam, vlak je pohodlnejsi, mozes sa prejst...