Že keď napríklad mám dobierku kde si pýtajú na pošte občiansky pri preberaní, ale adresa v občianskom nebude sedieť s balíkom iba meno. Takto: že bývam na inej adrese ale v rovnakom meste, a keď mi pošlú balík na dobierku tak na pošte zvykli pýtať doklad. Akože na balíku bude napr adresa: Modrokoníková 16 (meno a mesto rovnaké) ale v občianskom budem mať Modrostrechovú 12. Alebo nejako nahlásiť to do predu? Prechodný pobyť nemám nikde nahlásený keďže nehnutelnosť patrí rodine a mám ju vlastne požičanú.
Ano dá.. pri objednávke zadáš dve rôzne adresy..fakturačnú a dodaciu
@santiago_segura stale udavam len adresu kde byvam a nikdy nie trvalu lebo tu mam mimo dediny . Na zvonceku alebo na schranke mam meno ... Nikdy stym problem nebol
Ja mám na občianskom trvalý pobyt ešte u rodičov, ale už roky bývam inde a kým mi neskončí platnosť občianskeho to meniť nebudem. Pošta mi chodí na adresu kde bývam a pošta s tým nemá žiaden problém.
aj ja akoze na zvonceku a schranke mam priezvisko... len ja si preto chodim so zltym papierom na postu kedze u nas nikto nieje doma ked chodia kurieri... Tak len ci by neondilo ze v doklade je insia adresa. Ale meno sedi nemali by ondit. Pri sukromnikoch su kody a je im jedno kto si po to ide do zasielkovne ale ak ide o statnu postu? Alebo ked aj cez inzerat ze mi sukromne osoby posielaju balik na dobierku a ja nadiktujem adresu kde akurat som?
@santiago_segura oni to vôbec neriešia ked mas zlty papier tvoj op potrebuju lebo tam tusim musia vypisat číslo OP a tvoj podpis a toje cele. Udaje neriesia ani trvale bydlisko
@santiago_segura hej nadiktujes adresu kde si
@h2so4 noooo presne toto som mal na mysli. Adresu mam v rodicovskom byte a byvam inde tak toto som chcel. Takze ide to. Diky.
@sabca_m3 ano diky sabca toto som nevedel. ahaa takze to len kvoli cislu op a podpisu ostatne neriesia super diky uz budem vediet.
@santiago_segura hlavne aby si mal zvoncek a schránku so svojim menom. Ja stale pre istotu ked niečo odosielam napr cez konika a kym sme bývali u svokrovcov a nepoznali ma poštárky... tak som sa bala ze mi nedorucia balik, ked som si davala posielat nejaký balik tu cez konika tak som stále udala aj svoje číslo a poprosila aby to napísali k adrese , cize keby mali chaos tak by mi volali. Za malo , rado sa stalo
Objednal som si cez bazoša tak balík na dobierku. Posielajúcej som udal meno priezvisko a adresu kde sa nachádzam ale v OP takú adresu nemám. Tak jej dám aj čislo nech to tam pripíše na podací. Mám aj aplikáciu pošta ale neviem čo všetko sa v nej dá robiť ako meniť smer balíkov atď. lebo zatiaľ to používam iba na sledovanie zásielok a upozorňuje ma to push-kami že niečo podali atď.
@santiago_segura Po novom ti pošlú sms aj mail kde máš kód/heslo a to im nadiktuješ