Cez Packetu alebo aj inak? Dorucovatelska firma by mohla vedieť odosielateľa, len teda na balíku by nebol. Nejde o dobierku, ide o pomoc so zachovaním anonymity. Je taká možnosť?
Je to možné, proste na balík napíšeš "vymyslenu adresu" niečo ako keď deťom prídu balíky od Santa Clausa z Ľadovej ulice a Severného pólu 000 00.Na podacom lístku je samozrejme normálny odosielateľ. Len treba zistiť, či každá pošta to akceptuje. Viem to, lebo tak som v zime posielala najlepšej kamoške balík pre jej detičky 🙂.
Ako to uz bolo spomenuté. Cez poštu musíš vypísať na podací lístok svoje meno ale cez packetu posielam balíky cez aplikáciu a teda tam nikto neskúmal či som Jožko Mrkvička alebo nie. Takže skús si stiahnuť ich aplikáciu a poslať to cez to.
Cez postu som posielala, na podacom lístku normálne moja adresa, na balíku odosielateľ ako Santa Claus, Severný Pól … aj poštárka sa pobavila, bolo to kamoske 😀
Ďakujem všetkým za odpovede. V utorok to skúsim.
Aj mne rodicia bezne posielaju baliky do Rakuska a odosielatela si vymyslia 😅 anineviem preco.
Áno dá sa, posielali sme na Vianoce do DS pre jednu pani darček anonymne
@marcellka32 ako ste postupovali prosím? Cez poštu alebo packetu? Nebolo nutné písať adresu odosielateľa?
neda, vsade uvadzas odosielatela/prijemcu ale nie je problem napr. do Packety vyklikat Jan Mrkvica, Krasna 14, Zvolen (uplne vymyslene, ze prijemca nezisti, kto je odosielatel) 🤷♀️