Ahojte, chodíte niekto n karate ? Dá sa to naučiť aj doma ? Chcel by som.nieco bojové ale popri deti h není čas chodiť niekde
Nie
Jasné ako vo filme karate kid, buď ako v tej staršej verzií čistiť auto a maľovať plot alebo ako v tej novej verzii hodíš kabát na zem, zdvihneš, zavesíš atd
Keby sa to dalo doma učiť neboli by žiadne kurzy či karate školy
Nie, žiaden bojový štýl, šport,umenie sa naučíš sam doma podla knihy,videa.
@mariejenka sa naučíš alebo nenaučíš? 😁
Ďakujem za rady.
@stellarstar 😀 nenaučis👍 veru nevšimla som si co som odoslala.
A autor otázky,este dodam vyhovorka na deti nieje na mieste. Pockajte par rokov a môžete chodiť aj s deťmi. Ja som ako mladá chodila cvičiť krav magu,a ked moje deti podrastu,pojdeme na aikido.
Da, ked si domov pozves trenera. Ale z videa to naozaj nejde. Ako nieco ide, ale musis mat ten zaklad nauceny
@mariejenka ja som trenovala aikido, je to najtazsi styl v bojovom umeni, takze deti obdivujem. Lebo to je popri karate ako balet.
@kiki68 ďakujem za skúsenosť, hľadala som co mame najbližšie,aby som nemusela dlho cestovať. A potom ked by deti bavilo,videli sa v tom,nech môžu dochádzať samostatne.
@mariejenka len deti majú v iný čas tréning ako dospelý čo som kukala. A ešte sú maličké, berú až od 6 rokov u nas
@mariejenka ďakujem za typ, kuknem aj aikido.
Ahoj, určite je potrebné vedenie trénera, tréning v klube, kontakt so spolucvičencami, lapovanie, nácviky vo dvojiciach, sparingy, dôležitá je aj kondička, taktika, technika, sila, rýchlosť, vytrvalosť...a to Ti píšem ako trénerka bojového športu.
@danyelia vďaka. Ja som chcel hlavne zo začiatku niečo kým deti podrastu.
Ale asi zapracujeme n kondičke a sile len tak a potom už keď budú väčšie pôjdem , nech tam stíham.
nie.