Ahoj , viem že to sem asi nepatrí ale dávnejšie som videl jeden inzerát podobného typu a preto sa chcem spýtať . Som totižto mladší chalan , nezadaný a celkom som povaha čo nebehá po baroch a ani za babami no napriek tomu , neviem ale strašne mi to chýba , najmä čo som začal aktívne cvičiť . Myslíte že v dnešnom online svete sa dá nájsť obyčajne dievča , žena? Nie taká ktorá sa s prepáčením vyspala s polovicou Tindru .
Prepáčte ešte raz .
Prinajhoršom to bude vtipná diskusia 🤷😅.
@zuzanazu85 čo konkrétne?
@simik22 Napríklad to,že ešte môžeš ponocovat 😆. Síce sú prázdniny,ale no ...🤣
@zuzanazu85 čo?
@zuzanazu85 som si musela 2x precitat co si napisala, som citala ze "chrusty" 😬
Baby co ste to z rana pili 😂 Uprimne drviva vacsina zien nema na online svet cas, praca, kamarati zhltnu skoro vsetok a prakticky je to tak dobre... pokial nemas nejake vyhranene zaujmy, kde by ste sa mohli stretavat - napriklad - psa 😂 Tak si zas len jeden s tisicov nezaujimavych profilov v nejakej dating appke...
@lowe123 čo tak skúsiť radšej v reálnom svete?
Píšeš, že si začal aktívne cvičiť, predpokladám, že vo fitku. A práve to fitko je perfektné miesto na zoznamovanie sa. Človek tam väčšinou chodí v rovnakom čase, stretáva sa tam s okruhom ľudí, ktorí tiež chodia cca v rovnakom čase, čo je priestor na efektívne nadviazanie kontaktov (ak to nevyjde s daným okruhom, zmeníš čas a máš iný okruh). Jednak máte hneď spoločnú tému, pridržíš činku, pomôžeš nastaviť stroj..., jednak vidíš, ako človek vyzerá a cítiš ako smrdí spotený, či týždeň chodí v tom istom, má čistý alebo hnusný uterák... Pri bare si dáte proteín, kávu a je to. Som síce x rokov zadaná, ale napriek tomu som vo fitku kontakty nadväzovala jedna radosť.
ano su aj take ale nepretrcaju sa na internete FB.... ale ziju si svoj zivot
@uprimnazienka ďakujem veľmi pekne za radu ale práveže ja nie som ten typ a teraz som ešte aj na úplne novom mieste , som absolútny introvert a neviem či som zrovna taký typ čo len tak osloví babu vo fitku (ani tam nechodím 😅) .
@danica2711 Reálne nie som ten typ na to a vy si to predstavujete dosť ľahko ale koľkých ľudí s ktorými ste v bližšom a osobnom kontakte ste spoznali len tak sami od seba z vlastnej iniciatívy ? Častokrát do toho zasiahol osud alebo teda kamarátska iniciatíva , prípadne partia .
@lowe123 či už vlastná alebo kamarátska iniciatíva, ale bolo to v reálnom živote. Vo virtuálnom svete sa na kamarátsku pomoc veľmi spoliehať nemôžeš... V predchádzajúcich príspevkoch si zmietol zo stola všetky navrhované možnosti zoznámenia sa, tak by si asi najprv mal (asi s odbornou pomocou) urobiť niečo sám so sebou. Žiješ medzi ľuďmi, musíš sa naučiť ako-tak s nimi vychádzať, partnerku hľadaj až potom, keď to budeš mať upratané
@danica2711 Jáj , nechcel som vyznieť zle ale reálne si nikoho nenájdeš ak budeš vtieravá , top už ak si muž 😊 . Proste ja potrebujem naozaj miesto kde je dôvod na komunikáciu a nie len vtieravé chovanie , to mi nikdy nešlo bohužiaľ . Preto som sa pýtal , nechápem prečo hneď treba tvrdiť (ajkeď kulantne) že patrím na odborné posúdenie . Ľudia ktorí behajú medzi kamarátmi a vždy poznávajú nových známych skrz nich ľahko vedia kritizovať .
Ja ta chapem. Mna keby niekto oslovi niekde na ulici alebo tak, tak ho povazujem minimalne za divneho, ak nie rovno uchyla...
So sucasnym partnerom sme sa nasli na badoo. Aj s ex. (To, ze nam to s ex nevyslo, neznamena, ze sme boli obaja divny, ale proste nevyslo, ako by mohol nevyjst akykolvek vztah, boli sme spolu 2,5 roka).
Len na zoznamkach sa priprav na dlhe ignorovanie od zien, ja som odignorovala asi stovky, kym, ma niekto zaujal. Sucasny napr. takou divnou otazkou, ci som ochotna sa za nim prestahovat do BA (zila som v KE). A zacala konverzacia a po 2,5 roku, korone a pod uz spolu rok zijeme 🙂
A dalsia vec, nehladaj anjela, bude mat pocit, ze ju dusis. Neziarli na minulost, tu vobec neries. A ci sa vyspala s polkou tindru, alebo nie, minulost, ktora bola 'pred tebou' sa nikdy nevycita.
Este mi napadlo, skus slusnejsiu zoznamku, alebo nejaku platenu. Moj bratranec si nasiel zenu napr. na krestanskej zoznamke, tak teoreticky mozes skusit aj tam...
@lopka1313 No niekedy je to dosť problém , ja som tvrdohlavý blbec asi , ajkeď nie som zlý . Niekedy sa asi fixujem na nepodstatné veci lebo sa bojím ako ovplyvnia budúcnosť. Tiež si myslím že vzťah kde jeden je sexuálne aktívny a skúsený naozaj nemôže fungovať , však myslím že aj mnoho žien by mohlo hovoriť a myslím že naopak je to asi rovnako ..
Koľko máš rokov? Mal si niekedy vzťah? Zoznamky sú hľadanie ihly v kope sena, ale ak to nevzdas a budeš sa snažiť možno tú ihlu nájdeš.
@marsmykkok Ahoj , 20 a práveže skutočný vzťah čo by sa pomaly dal nazvať láskou a chodením nie . Preto ma to tak veľmi trápi .
Pri nespavosti,na pobavenie,medzi chrústanim škvariek,uhorky a pozeraním Prima zoomky,pobavilo veľmi ☺️😆.