Baby pomozte mi prosim,
mamina zistila, ze maju so surodencami nevlastnu sestru, ktora sa narodila este pred svadbou jej rodicov, nikdy sa nevideli, nekontaktovali, tazko povedat, ci ona o nich vie.
Mamina vie len sestrine meno a mesto v ktorom zije, kontakt nema ziadny ani ho nema, kde zobrat, kedze jej ocino uz zomrel a ani on kontakt neudrziaval, len platil, kym bolo treba.
Preto vas prosim o pomoc.
Viem ju nejako najst cez sukromneho detektiva? Stacilo by mi asi len, kde byva, min. pracuje.
Mamina by sa chcela skusit skontaktovat.
Mate s tym niekto skusenost? Napr aj aka je cena?
A platil ako? Cez to by sa to nedalo zistit, ze kam tie platby chodili?
@nika3136 dakujem, skusim
adresu skus najst cez kataster, ak vlastni nehnutelnost
@vanilkovazmrzka uz teraz tazko… ani starka (jeho zena) cely zivot netusila, ze mal starky este dceru a uz vobec nie, ze na nu platil…. Platby boli vela rokov dozadu, kym dcera studovala …. Nemame sa coho chytit
@liz_lemon nevlastni, uz sme hladali
Možeš si normálne podať žiadosť na vyhladanie v registri obyvatelov, link vyššie.
A čo dedičské konanie po otcovi? Aj jeho dcéra mala predsa dediť. Pozrite papiere z dedičského konania. Možno by som skúsila u notára info ako to bolo po otcovej smrti.
@pinkgirl skusime sa na to pozriet, dakujem
Do dedicskeho konania nebola zahrnuta aj tato jeho dcera?
Dá sa to zistiť ale príprav si kopec penazí.
Samozrejme, ze sa da najst. Otazka znie, ci bude mat zaujem. Uprednostnil deti z manzelstva, manzelka ani o nej nevedela 🫣, takze sa dietatu v zivote nevenoval. Ak nebola na dedicskom konani, to znamena, ze nebol zapisany ako otec v RL.
Skus cez Fb ( uz to tu bolo spomenute), sila socialnych medii je silna. Ja by som osobne zaujem nemala, co sa chcete po xy rokoch rodinovat?
@kornelies Na dedicskom nebola…
A to, ci sa budeme rodinkovat alebo nie, je cisto nase a jej rozhodnutie.
S tymto nemam skusenosti, ale na fb he super skupina, sama som cez nu nasla rodinu.
Hľadáme stratené kontakty na kamarátov,spolužiakov,kamarátov,príbuzných...