Dá sa na Slovensku študovať bakalár na jednej škole a magister na inej škole?

1livia1
21. sep 2014

Dá sa na Slovensku študovať Bc. čiže prvé 3 roky na jednej škole a Mgr. teda ostávajúce 2 roky na úplne inej škole? V Českej republike sa to dá.Ďakujem vám za info

liz_lemon
21. sep 2014

@1livia1 ako kde, niekde ti to umoznia, a niekde vobec, a niekde musis robit nejake skusky

rossio
21. sep 2014

Da sa

sisaha
21. sep 2014

@1livia1 da sa, ale obor, ktory ides studovat musi byt aspon trochu "pribuzny".

bonaqa2013
21. sep 2014

Syn študuje na VŠ a tiež by tak chcel študovať. Teraz je v Žiline a potom Praha, alebo Košice.

meluela
21. sep 2014

@1livia1 zalezi od odboru ... ked urobi student prijimacky na magistra na inej skole tak ho musia zobrat .. otazne je ale co je na tych prijimackach a ci sa skor nerata s tym, ze beru hlavne "domacich" studentov. Urcite je dobre zajst vopred na vybranu skolu aby clovek vedel na com je a ako sa ma pripravit.

janinah
21. sep 2014

sú aj iné možnosti,dcéra končí teraz Bc.v BA a uvažuje o magisterskom štúdiu v zahraničí v tom istom odbore

1livia1
autor
22. sep 2014

Ďakujem vám za info... no ja by som chcela niečo uplne iné.. mam malú dcéru a vždy som chcela isť externe študovať verejnú správu lenže pred dvomi rokmy sa to ešte nedalo teraz sa to už dá. momentálne chodím na sociálnu prácu tu už ako Bc. dokončím ale chcela by som aspon tie dva roky tu verejnú správu v trnave poštudovať len neviem či sa to bude dať 🙂

1livia1
autor
23. sep 2014

Len tam konkrétne neni napísané akých šttudentov beru z akých predošlých škôl.:(

cusmonik
23. sep 2014

@1livia1 je tam ze zo skupiny 3 beru...staci si najst na internete zoznam skupin http://www.minedu.sk/sustava-studijnych-odborov... takze ano mali by ta zobrat ale este sa radsej informuj...podla mna vzdy najprv daju prednost svojim studentom a zbytok doplnaju ked maju volne miesto ...

liz_lemon
23. sep 2014

@1livia1 ved zavolaj na studijne

1livia1
autor
23. sep 2014

Ďakujem vám baby za info 🙂