Dá sa na MK nahlásiť profil?

10. okt 2021

Ahojte,
posledné dni tu spamuje jeden profil v každej diskusii reklamou na veštenie, napíše aj 10 komentárov po sebe a témy sú potom neprehľadné a nedajú sa čítať. Keďže mi záleží na tom, aby to tu bolo pekné a prehľadné miesto plné rád😀 tak som nahlasovala komentáre, ale nezmizli a pribúdajú ďalšie, naozaj nemám toľko času ani nervov ďalej nahlasovať, keď s tým admini nič nerobia (ale názvy tém bez súhlasu meniť vedia). Okrem otravného spamu s nakopírovaným komentárom ide aj o reklamu určitej webovej stránky. Dá sa s tým konkrétnym profilom niečo urobiť, aby ho zrušili alebo aspoň označili za nedôveryhodný?
Ďakujem❤️

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
10. okt 2021

@elizabet173 človek chce urobiť niečo dobré pre dodržiavanie pravidiel a namiesto rád sa do neho pustia ľudia, ktorí nemajú nič k téme, práve preto som diskusiu založila anonymne a ďakujem @cocolino234 a @rusalinka, toto som potrebovala vedieť ❤️ Práve preto tu nepíšem názov stránky ani neoznačujem profil, ktorý spamuje, lebo aj zlá reklama je reklama, kto chce tak si to dohľadá veľmi ľahko, stačí si otvoriť kde sa diskutuje a vo všetkých témach, ktoré sú o veštení/zlých silách/depresii/strašení sa nachádzajú ako posledné príspevky nakopírované rovnaké komentáre od jedného pána, ktorý vypisuje aj do tém niekoľko rokov starých.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mondolina
10. okt 2021

@elizabet173
tiež som si to všimla

autor
10. okt 2021

@elizabet173 nahlasovala som ich jednu po druhej kým ma to neprestalo baviť, lebo sa nič nedialo a odpovede sú tam stále, preto som hľadala iné riešenie, ale v pravidlách je tiež len nahlásenie odpovede a že ak tam zostane, tak neporušuje pravidlá, takže asi kašlem na to už😀 a úchylov, ktorí zakladajú témy o svojich 13 a 16 ročných deťoch som si všimla aj ja a tiež sa s nimi nič nedeje🙄

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz