Ahojte baby na gastro kartu sa dá kúpiť aj drogeria ? Alebo len čisto to musia byť potraviny. Alebo stačí nakúpiť potraviny vyše limit čo je nejak 3,70 a ďalej to zoberie aj iné produkty ako je drogeria.
nie, len potraviny, aj ked mas nakup za viac ako tych 3,70
Čože? Ja cez calio platim vsetko. V Jednote v Bille aj v Lidl
@liaka mne pravidelne vyclenuju nepotravinovy tovar, vsade.
V Jednote,Sabi potraviny a Tescu sa dá platiť všetko,v Lidli iba potraviny a v Kauflande a Sama potravinach vôbec nefunguje.
v Lidli, Tescu aj Kauflande platim vsetko Callio kartou (uz aj alkohol sa stalo ze som platila) a bez problemov... jedine v Jednote som mala problem (prevadzky v TN, BA, GA, TT, Seredi, LM mam otestovane)
@zuzanaete Ten vždy dám do druhej "várky" a zaplatím zvlášť. V Tescu vyskúšam zajtra,lebo naposledy mi zobrali normálne všetko.Neviem,či je možné,že by sa to u jednotlivých prevádzok líšilo,lebo mne sa dá napr.v Jednote kúpiť aj alkohol,aj drogéria,aj spotrebný tovar ( kupovala som tak plastové nádobky ) @kacusik69
@jaja20 skusala som to len raz v Jednote a bezkontaktne, stalo sa mi to aj v inom retazci pri cisto potravinovom tovare ze bezkontaktne nepreslo, odkedy kartu vkladam, ide... ale v Jednote som to odvtedy neskusala, jednak tam nepotravinovy tovar kupujem velmi zriedkavo - skor vobec, vtedy to bola vynimka, a jednak tam vseobecne nenakupujem nejako casto
v lidli bezne kupujem nepotravinovy tovar...ako tampony, sampony, toaletak....ale spolu s potravinami.... neoznamujem, ze platim gastro kartou...len ze kartou...prilozim a vsetko zoberie
nie, napr. v tescu ti to rozdelí nákup napr. na 14,31 cez callio + 0,13 doplatok inak (hotovosť, iná karta) za vratnú fľašu, to isté platí pri drogérii, ponožkách atď.
kedysi sa dalo, minulý rok sme kupovali aj wc papier cez callio, asi pol roka dozadu to už nešlo