Dobrý deň prosím vás chcela by som sa opýtať na fb messenger,chcela som sa pozrieť či môj muž nevysedava dlho po nociach na messengeri zatiaľ čo ja som na nočnej,ale neukazovalo mi to pri ňom kedy bol naposledy prihlásený, aby som mu aspoň mohla niečo povedat,mam už dlhšie podozrenie,u ostatných mi to normálne ukazovalo kedy boli naposledy online,vedeli by ste prosím prečo? Sa to dá nejako vypnúť?
Niektoré školy ešte majú dnes riaditelske voľno 😂😂😂
Da sa to
@zuzka44182 Ak ťa ešte nepodvádza, tak určite sa na to chystá, keď mu lustruješ súkromie :(
Skôr by som sa zamyslela, čo ho k tomu vedie. Buď je nespokojný doma a odcudzili ste sa a môžeš to nejak skúsiť dať dokopy, samozrejme fungovať to bude iba ak bude iniciatíva aj z jeho strany.
Alebo je to už "v kýbli" a rozhodol sa, že ide hľadať zábavu inde. Čo spravíš? prehrabeš mu fb a vykričíš ho ako sopliaka? Zakážeš mu fb? ok, urobí si konto na pokeci :D čo chcem povedať je, že ak chce podvádzať, ak chce mať virtuálny sex (a neskôr stretko), tak si to nejak zariadi. Vezmeš mu mobil? Alebo, ak kedysi písala Halina Pavlovská, zamuruješ ho doma? Buď je dôvera a dokážete si to odkomunikovať, alebo žiarlením už len strácaš nervy, čas a vlastnú dôstojnosť.
A ak zistíš, že si s nejakou / nejakými píše po nociach.. čo by si spravila? Skús sa skôr zamyslieť, čo sa stane, ak to je / nie je pravda - ako sa rozhodneš, čo robiť ďalej.
neda sa to, je to vraj FB bug ze to tam obcas chyba
ale vy mate asi ine problemy ako FB messenger....
A prečo mu chceš kontrolovať FB mes.? Ja si tam tiež po večeroch vypisujem - s kamoskou . A keby mi muž kontroloval správy , tak by má pekne nasral .
ako chceš podla toho kedy tam bol naposledy prihlásený či ťa podvádza? akože to, že je prihlásený na fb keď si ty v nočnej automaticky znamená, že ťa podvádza?
asi mu moc neveríš že? Kašli na neho, kto chce, podvedie ťa za každých okolností...
@zuzka44182 ano da sa to vypnut.
Toto co za slovencinu 😭😭😭Ved to sa citat neda 😭 Prosim ta, mas ty nejake "dysky" ? 🤔
@maminka12345 ako?
@zuzka44182 vypne chat na messengri a na fb stranke este vypne.
neviem ci sa to da ale vsimla som si ze pri mojej sestre to nikdy nepise a pri inych ludoch ano....a niekedy som aj ja v noci na nete ze sa preberiem o druhej a neviem zaspat tak z nudy zapnem net a pokukam co nove nemusi to hned znamenat ze si tam pisem s inym
@zuzka44182 aká je súvislosť medzi časom pripojenia a neverou? žiadny..ked ťa
podvádzať chce,tak čas je nepodstatný